ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
MaÅŸina: Ford Focus Turnier , 2007 , 1,6TDCI , 109CP
VIN: WF0WXXGCDW7D52952
Re: Discutii in gashca !
21 Ian 2011, 23:21
$1 scrie:$2Sincer mie mi se par eficiente aceste noi legi,adica se gandesc la populatie domne,nu sunt nepasatori.
Da ! Asa este Bibane ... se gandesc toata ziua numai la noi ... la cum sa ne mai stoarca de bani ! Li se rupe de noi ... trag de ciolan cat mai pot si servesc clientela ...
Boc e din alt film ! E nevinovat saracu' ... nu stie nici cum il chiama !
MaÅŸina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536
22 Ian 2011, 20:17
$1 scrie:$2s vrea doar pentru 2 minute sa simti aceeasi chestie din punct de vedere profesional in care as vorbi cu tine si m-ai indruma ce si cum sa montez o centrala termica iar eu sa apelez ulterior la altul fara ca sa iti aduc la cunostinta din ce cauza am fost obligat sa procedez astfel.
Nashule la mine chiar se intampla treaba asta,vin clientii si cer detalii ce si cum,dupa care se duc si fac cu altcineva fara sa mai dea vreo explicatie...si ma mira cand se tin de cuvant si continua cu mine ...si daca ar fi sa ma supar sau sa pun la suflet innebuneam pana acum,eu imi vad mai departe de ale mele,iar daca dupaia vin la mine ca au o defectiune sau sa ma intrebe daca e montat bine,nu le zic ca nu e treaba mea ca nu am lucrat eu...ma duc si fac ce e de facut dar taxez mai mult atunci ,in afara de prieteni unde dau fiecare cat vor,nu le impun eu,si la cei mai apropiati le fac si moca sau facem un gratar si ne imbetivanim Si la faza cu pun eu mana pe tine ...nici nu am curaj sa comentez la 73 de kg ale mele..
mai gasca, de ceva vreme ma tot roade o intrebare: de ce mama ma-sii se permite inmatricularea in ro a masinilor cu volan pe dreapta? adicristea, majestatea sa regina te lasa sa inmatriculezi una cu volan pe stanga? asa de curiozitate. eu, sincer, nu prea as vrea sa-mi iasa in fata de dupa un camion o englezoaica ce vrea sa depaseasca...
$1 scrie:$2ai gasca, de ceva vreme ma tot roade o intrebare: de ce mama ma-sii se permite inmatricularea in ro a masinilor cu volan pe dreapta? adicristea, majestatea sa regina te lasa sa inmatriculezi una cu volan pe stanga? asa de curiozitate. eu, sincer, nu prea as vrea sa-mi iasa in fata de dupa un camion o englezoaica ce vrea sa depaseasca...
Din cate stiu eu, nu. O sa mai intreb. Dar eu stiam ca nici in RO nu ai voie sa inmatriculezi masini cu volan pe dreapta...
Poți să înmatriculezi orice mașină în orice țară chiar dacă are volanul pe mijloc singurele mențiuni fiind ca farurile mașinii să fie setate sau să fie model corespunzător cu partea pe care se circulă în țara respectivă.
$1 scrie:$2eft-hand-drive vehicles from within the European Community will need a certificate, issued by the Vehicle Certification Agency (VCA), under the Mutual Recognition scheme. This shows that changes have been made to the vehicle, making it suitable for use on British roads.
Trebuie doar sa modifici niste chestii la ea. Problema e ca nu reusesc sa gasesc CE trebuie sa modifici .
Da, pentru ca voi ati dat un link din RO, eu unul din UK. Unul era referitor la inmatricularea vehiculelor cu volanul pe partea dreapta in tari unde circulatia se face pe partea dreapta, celalalt (al meu) la fel, doar inlocuieste 'dreapta' cu 'stanga'.
In plus, englezii sunt foarte ciudati in multe privinte, astfel ca daca in Ro trebuie sa ai farurile modificate corespunzator, in UK pot fi o gramada de altele de modificat. Doar ca nu am gasit ce.
eu raman la parerea mea, e cretin si legiuitorul care permite asa ceva (ok, daca e vorba de o masina uk aflata in tranzit, n-ai ce-i face) si tembelul care conduce zi de zi volan dreapta pe drumurile noastre pe care le stiti si voi cel putin la fel de bine ca si mine. in cl sunt zeci de volane drepta inmatriculate in ro si bg:(
MaÅŸina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536
30 Ian 2011, 17:42
Nene Cornel ce mai faci matale,ca nu prea am mai vorbit,cum mai e viata la capitala,toate bune si frumoase(gagicile ),toata lumea cu servici,nimeni in somaj...e la M