ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

09 Ian 2011, 14:55

Ai idee cat costa intretinerea unei case, cat de mica ar fi ea? Ca sa o tii macar pe linia de plutire, lasa imbunatatirile etc.

09 Ian 2011, 15:52

$1 scrie:$2i idee cat costa intretinerea unei case, cat de mica ar fi ea? Ca sa o tii macar pe linia de plutire, lasa imbunatatirile etc.

Stiu cat costa intretinerea unei case si ce inseamna munca la o casa si pe langa ea si faptul ca oricand se gaseste cate ceva de facut, de reparat, de imbunatatit si cumparat la ea... nu vorbesc in necunostiinta de cauza... Dar cand dai 100 000 de euro pe o masina si aia sa stea in fata blocului...?! Te rog... nu mersi...
Decat sa dau o suta de mii de euro, pe o masina care sta in fata blocului unde locuiesc, intr-un apartament de 60 de metri patrati, in ideea ca este scumpa intretinerea unei case..., prefer sa investesc 70 000Eu. in ridicarea si amenajarea unei case, 20 000Eu. sa ii pun intr-o banca sau sa ii investesc intr-o afacere ca sa am la nevoie de unde sa intretin casa respectiva, iar de 10 000Eu. sa imi cumpar un Ford Focus break cu, care sa imi plimb familia in weekend si in vacanta...
Asta as face eu daca as avea o suta de mii de euro... in nici intr-un caz nu i-as baga intr-o masina care sa stea in fata blocului... Sau mai este varianta de a avea si masina respectiva dar nu in fata blocului ci in garajul unei case...
Scuza-ma dar asta este viziunea mea de om trecut de 35 de ani... altii mai tineri stiu ca nu gandesc asa...
Cu respect...

09 Ian 2011, 16:12

ca sa nu mai pui la socoteala ca masina isi pierde din valoare, pe cand o casa nu ;)

09 Ian 2011, 16:26

Ei nah, toate imobilelor sunt susceptibile devalorizării și mai ales deteriorării.
@Florin21 - mașina aia cu siguranță a fost un 'chilipir' într-o formă sau alta.
Dacă avea 100 mii € își lua și el casă ;)

09 Ian 2011, 16:35

$1 scrie:$2a sa nu mai pui la socoteala ca masina isi pierde din valoare, pe cand o casa nu ;)

=)) =)) =)) =))
Spune-le asta celor care au luat casă în 2008, prin vară =))

09 Ian 2011, 17:19

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2i idee cat costa intretinerea unei case, cat de mica ar fi ea? Ca sa o tii macar pe linia de plutire, lasa imbunatatirile etc.

Scuza-ma dar asta este viziunea mea de om trecut de 35 de ani... altii mai tineri stiu ca nu gandesc asa...
Cu respect...

A mea nu e ;) Si am trecut de ceva vreme de 35 de ani ;) Viata e scurta, asta e viziunea mea (dura) asupra vietii (mele). Desigur, nu as da 100.000 euro pe 1 masina, ci pe mai multe ;)

09 Ian 2011, 17:42

Am vazut cateva luni cu anunt de vanzare pe el un 760i la pretul de 14.000 euro negociabil. :D

09 Ian 2011, 18:05

@Mihai R

Sa ai bani si sa nu ai ce face cu ei este un experiment interesant.cumperi masina , cu 12 mii(atata ii dai maxim) mai bagi 10 mii in intretinerea ei(asig+imp+event reparatii +benzina) timp de un an(bineinteles ca in perioada exprimata scoti untul din ea si te bucuri totodata de un v12) si dupa aceea o vinzi.Stii macar ca timp de un an ai fost "tatic" :)) :)) :)). Marea problema e la revanzare :)) :)) , nu cred ca o mai vinzi usor

09 Ian 2011, 21:26

Si nici cu 14.000 ... d-apai cu 14+10 cat ai bagat in ea. :D

09 Ian 2011, 23:57

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2tiu ca daca ai mercedes nu esti obligat sa respecti nicio regula (nici macar de bun simt), dar parcare pe 5 locuri...urat

Ma gandesc la o treaba, pacat ca nu-s in Buc. Cand mai vedem tarani d-astia (recunosc ca asta cu Mercedesul e cel mai cel din cati am vazut), sa venim cu 3-4 masini si sa ii blocam iesirea, eventual cu un mesaj.

PS. Sau venim doar cu 2 si le lipim de portiere, sa vedem cum mai intra :D.

eu daca as avea o epava din aia de mercedes din 70 si m-ai bloca, te-as impinge pana ies :))

just for fun

10 Ian 2011, 00:54

Deci omu mai are si alte masini si are si casa. Cel putin una! :D
Ma rog poate septaru' era doar in vizita pe la el! :-??

10 Ian 2011, 01:43

Eu propun sa terminam cu off-topicurile. Acest topic se cheama: "Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic" ci nu: "Hai sa murim de grija banilor altora".

26 Ian 2011, 00:34

Un 320d care se credea ren
FiÅŸiere ataÅŸate
2010-12-29 12.16.15.jpg

26 Ian 2011, 01:09

Si are si coama :D

26 Ian 2011, 10:51

Sa puneti cerculete ajutatoare de acu pentru ca m-am chinuit vreo 2 minute sa imi dau seama despre ce e vorba, se incadreaza bine in "peisaj" si nu se observa usor :D.

26 Ian 2011, 11:01

Acum am vazut si eu despre ce e vorba! :)) Eu credeam ca vorbiti de coama ai de zapada! =))

26 Ian 2011, 11:35

Asa am zis si eu prima oara si chiar am vrut sa intreb ce e asa deosebit la ea. Bine ca am mai stat si m-am uitat cu atentie! :))

01 Feb 2011, 01:14

de asta ce ziceti? =)) oare chiar guta in masina? bine era sa fi fost transat in portbagaj :D
FiÅŸiere ataÅŸate
19012011102.jpg

01 Feb 2011, 09:10

chiar ieri am vazut si eu un fiat albea razvan thunder .... ceva asa, un model nou.

01 Feb 2011, 11:34

Omul avea gută de vânzare.
Cârcotașilor!

01 Feb 2011, 12:17

daca avea guta de asta, mai bine nu :))

01 Feb 2011, 16:13

autocadul si subtilitatile lui ... :))
FiÅŸiere ataÅŸate
prscrn2.jpg

01 Feb 2011, 23:33

probabil ai vrut sa postezi la "de ce sa nu mai radem putin"?
nu de alta da' autocadu' nu-si prea are locu' in traficul... rutier.

oricum, faina faza!

02 Feb 2011, 00:55

vazut una bucata cocalar cu pasat facelift care alimenta din sticla de plastic...nu-i mai ramase-se bani de benzina.din pacate,pana am luat camera foto,s-a terminat si continutul sticlei!
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC02269.JPG

03 Feb 2011, 14:33

:D
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_0003.JPG

03 Feb 2011, 15:57

it's so fluffy i could die!!!!!!!!

03 Feb 2011, 15:59

o ma gaaaaa!!! =)) vaaaai ce draguuut

03 Feb 2011, 20:15

Unde o fi pantera roz de conduce masina aia...domn Komandant ai invitato la o ~O) :D

03 Feb 2011, 20:25

$1 scrie:$2ocalar cu pasat facelift

Ala din poza nu prea e Passat.

03 Feb 2011, 20:44

exact passat era !ca m-am "benoclat" la el!
Răspunde