$1 scrie:$2and ajunge, sa ne spui si noua cum merge, ca mai sunt si altii interesati.

Am uitat sa revin cu detalii:
- comanda a fost facuta vineri pe la orele 21, livrarea se face doar prin UPS in regim prioritar. Poti urmari coletul, astfel am aflat ca luni dimineata a ajuns in Otopeni. Mi-au cerut copie dupa CI in jur de 10 dar livrarea tot marti inainte de pranz s-a facut... In fine, a fost OK. Ca idee, odata cu el am comandat si o coperta, care vine pe la jumatatea lunii martie (prin USPS - a plecat din Honolulu tot vineri, dar nu am vazut nicio modificare la status, probabil e adusa cu vaporul).
- carti... garla, se descurca cu multe formate
- furnizorul asigura conversia gratuita (trimiti un mesaj la adresa propriului device @kindle.com: daca scrii si convert in subiect il converteste intr-un format acceptat (azw parca) si este descarcat automat de device)
- pentru management si diverse conversii de documente am incercat Calibre (free, exista pentru Windows/Linux/Mac), este OK. Singurul impediment pana acum este ca pierde diacriticile la conversia directa din rtf in mobi/epub/etc. Exista insa un workaround: daca treci prin htm si apoi mobi/epub/etc este OK. Nu stie sa transforme din doc (dar la fel, se poate salva din doc in html folosind Word). Pana acum am trimis insa mesaje cu cartile in doc la Amazon sa le converteasca automat si a fost OK.
- pdf-urile "curate" (cele la care poti selecta textul si nu cele tip imagine) au fost convertite OK. Am mai auzit si de folosirea Abbyy Fine Reader ca OCR, dar deocamdata e OK asa.
- muzica din el se aude bine (poate fi folosita ca fundal pentru citit), dar playerul este simplut. Nu m-a deranjat, avand in vedere ca intentia majora a fost de a citi.