ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
01 Feb 2011, 12:31
n-are timp sa le pupe, azi asteapta el sa fie pupat
La Multi Ani, Cornele !
01 Feb 2011, 15:55
$1 scrie:$2n capitala e frig, gagici mai multe decat poti satisface intr-o viata
Ciudata fraza si fara logica,nene Cornele pai daca sunt gagici multe dar totusi spui ca e frig,eu ce sa cred despre tine?
Lemn Tanase ceva?
Fii activ te rog si asa dupa cate inteleg stai degeaba,cel putin fa si tu recesamantul la fete.
01 Feb 2011, 23:28
Mersi de urari !
Domn Director, raportez, m-am apucat sa le numar dar cred ca o sa ma incurc in socoteli : 1 fundulet, 2 fundulete, 3 fundulete... oricum dureaza pt ca doar le si testez sa vad daca sunt in parametrii.
02 Feb 2011, 13:01
Ca sa iti usurezi munca,elimina din start tot ce sare de 65/70 kg ca doar nu vrei sa le vinzi la kg.

Uite aici un punct de vedere:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

02 Feb 2011, 15:16
La multi ani Cornel!
Pai nea' bibanu, de-astea-mi esti? Vad ca planetarele au reglajele facute, a trecut pe la matale prin service?
02 Feb 2011, 15:40
La multi ani Corneluse,
Sa-ti dea Dumenezeu multa sanatate ,
Åži:
Sa fii isteţ,
Sa ai coteţ,
Sa fii tare in facaleţ.

Explicatie DEX aviz CNA:
FĂCĂLÉȚ, făcălețe, s. n. Băț gros și neted, întrebuințat la mestecatul mămăligii, la întinderea foii de aluat etc.; melesteu, vergea. – Cf. magh. fakalán
Şi viitoarea soţie:
Sa fie virgina,
Sa aiba maÅŸina,
Sa urineze benzina.
Åži vei trai fericit pana la adanci batranete,poate mai fericit chiar ca Dinu Patriciu
02 Feb 2011, 16:57
Bibane, esti de belea.
Fatuca aia e din Alexandria?
02 Feb 2011, 17:17
Salut Robert,
Daca vii la intalnirea de la Lixandria asa cum ai promis,o invit sa serveasca la masa,dar nu pe tine ci pe fiul tau.
Ce zici?
Si ca tot a venit vorba,ma bucur pentru el ca nu a suferit probleme mai grave.
03 Feb 2011, 01:01
La Multi Ani nene
Mihai L
03 Feb 2011, 01:07

Sa fii tu primul primul !
Hai sa ne traiesti domn Mihai !

Domn Director, o sa o iau ca sablon, si care de aici nu corespunde suficient o sa o bag la niste exercitii in pat ca sa ajunga in parametrii.
03 Feb 2011, 04:01
La multi ani nene Mihaita,tot ce iti doresti.
Imi aduc aminte de poanta aia,ce a zis gaina cand a calcat-o trenul?
-Asa cocos mai zic si eu.
Ma gandesc acum,oare si tanti din poza o vrea sa incerce cu Hummer-ul?
Pacat de ea,eu nu cred ca dupa.. o sa mai poata zice:
-Asa Hummer mai zic si eu.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

03 Feb 2011, 06:06
Buna dimineata doamnelor,domnisoarelor si domnilor,este ora 6.04 nu aveti de gand sa va treziti?
Nu de altceva dar imi e ca o calca pe biata femeie masina.
Ma intreba cineva daca nu cumva e Udrea si i-am spus ca nu avem noi norocul ala.

Ma duc la culcare,hai o zi buna sa aveti si sa fiti cuminti.
03 Feb 2011, 06:22
Buna dimineata si multumesc pentru urari!
03 Feb 2011, 09:12
La multi ani Mihai!
03 Feb 2011, 20:16
La Multi Ani, tinere !

io-te, esti cap de lista !
03 Feb 2011, 22:32
Astazi am avut onoarea sa ma conversez cu zaboss, care se afla in trecere prin Brasov. Salutari si pe aceasta cale!
03 Feb 2011, 23:15
Nic,am un vin bun de langa Bailesti

,la vreo 5 km asa

...e topenie...daca cumva ajungi pe la Craiova la
mamica 
pana nu il termin,sa ma anunti,sa bem un pahar..doua trei
04 Feb 2011, 00:13
Don Giovani, ma resemnez cu o Feteasca Neagra de Tohani, preferatul meu.
Sa fiu sincer, am fost chiar in week-end-ul asta in Craiova, dar pe fuga, nu te-am mai anuntat ca stiam sigur ca n-am timp. Apropo, felicitari oltenilor pentru ideea geniala de a inchide centrul orasului in weekend, se poate circula si asa, in plus ati castigat o pietonala super. Bravo!
04 Feb 2011, 00:48
Aha,deci ai fost pe la mine prin zona si nu ai zis nimic...hotule
La inceput eu si multi altii nu am fost de acord cu asta(desi nu ii intereseaza pe consilieri de parerea noastra),sa se inchida centrul in we,dar ulterior mi-am dat seama ca este foarte bine,mai ales ca eu fac cursurile in we si e super sa mergi pe acolo pe toata strada fara nici o grije

,si chiar se poate circula foarte bine si fara centru,si auzisem un zvon ca s-ar inchide definitiv circulatiei auto,dar nu stiu daca se si pune in practica,ca nu mai e Solomoane la conducere.
Si daca mai treci prin Craiova,sa stai si tu mai mult si sa ma anunti si pe mine.
Ma bag la somn acum

.Noapte buna copii
04 Feb 2011, 09:21
Pai daca e sa facem un joc de cuvinte, Solomon a inchis centrul, dupa care cei de la centru l-au inchis pe Solomon...
'Neata tuturor, sa aveti cafeaua calda si ziua senina.
04 Feb 2011, 14:49
Buna asta, Nic.
04 Feb 2011, 22:22
Esti tare
Nic 
...oricum nu sunt fan Solomon..
06 Feb 2011, 10:00
Neata tuturor!
06 Feb 2011, 10:02
Neata!! Rara avis, mai traiesti?

Welcome back!
06 Feb 2011, 10:05
Huh, eu rara :-)?? n-ai sa vezi asa..n-ai cautat, nu te-ai uitat tu unde trebuie
06 Feb 2011, 10:57
ce stii tu, e deasa rau

))))
06 Feb 2011, 18:01
spuse el..alimond
06 Feb 2011, 18:03
Pot sa va fac un topic cu patratel rosu daca e nevoie

.
06 Feb 2011, 21:00
bre giovani, cam cate parale face un bitermic de radiant? stii mataluta cumva?