$1 scrie:$21. Acest forum.
2. Masina pe care o conduci.
3. Posibilitatea ta de a-ti exprima liber opiniile.
Astea nu sunt realizari,masina imi puteam lua si atunci doar ca nu era Ford.
Cate hidrocentrale,eoliene,fabrici,uzine,locuinte pentru popor,locuri de munca,cata agricultura,cate autostrazi...???
Temir nu ma incalzesc cu nimic aceste libertati,degeaba sunt liber sa fac ce vreau(dar nu in totalitate) daca nu gasesc de munca,sau daca gasesc si e bataie de joc si ies in pierdere,daca nu imi pot cumpara un apartament,daca nu pot sa am cel putin un concediu de odihna pe an,degeaba sunt de toate daca sunt scumpe si te uiti la ele in vitrina,si se scumpesc in fiecare zi si salariile raman tot mici...e ca si cum n-ar fi,de fapt e mai rau acum sa fie de toate si sa nu poti sa iti permiti,mai mult te inbolnavesti.
mihai79 argumente ca ce?..ca e mai bine acum?..poate!.Nu te contrazic de argumentele de le aduci tu sau ceilalti,dar nu e atat de bine acum,poate doar putin mai bine...poate!,dar e normal ca pentru parlamentari,patroni,colonei,generali,deputati,senatori,directori...sa fie mai bine acum,cred si eu,ca munceste prostimea pentru ei,si se profita din plin,baga pastila ca e "criza" si taie din salarii si te muncesc 12 ore pe zi,si daca le zici de un concediu te da afara.
Si ca sa inchei repede ca ma duc sa dau examen...
forta comunismul..