salutare. momentan folosesc un sony ericsson vivaz de care sunt multumit: face poze faine, filmeaza hd, are gps cu garmin (cu o harta super detaliata a RO, gasesti absolut orice strada, bloc, pqi, etc.), wifi, etc. doar ca e symbian si nu gasesc prea multe aplicatii pt el.
m-as orienta spre android sau iphone, doar ca nu stiu cat de buna e harta de la igo. am gasit una de 22mb, in timp ce aia garmin are 400mb

asta e principalul avantaj (+camera) pt care am luat un telefon cu symbian (doar pe ele merge garmin xt), desi stiam ca nu e chiar fantastic ca sistem de operare pt touchscreen.
as vrea niste pareri despre cum este harta de la igo si cum se misca softul la android.
eventual, cam ce as putea gasi cu android si camera comparabila cu a vivaz-ului? mi-ar place sa nu fie nici foarte mare, vivazul e perfect ca dimensiuni pt mine.
m-as orienta si spre iphone, dar iphone4 e prea scump, iar 3gs mi se pare cam slabutz ca hardware si are camera doar de 3mpix.
astept sugestii!
12/03 Fiesta 1.3 60CP // BMW E46 320d Touring 2005 // Focus hatchback 1.8tdci 2007