pff...belea mare cu ITP-ul...
M-a luat ala cam de sus de cum am bagat masina in service..ca de ce i-am pus eu 2 tevi daca fabricantul a pus doar una..ca de ce i-am scos eu toba finala...ca de ce am scos catalizatorul...ca de ce am schimbat farurile...ca de ce am semnalizarile rosii pe spate, si alteleeeee ...
Am incercat sa-i explic ca in "teorie" noxele ar trebui sa iasa...la care el mi-a spus ca nu ies "decibelii"...ca fabricantul nu a facut-o asa zgomotoasa...pfoaileuu...
A bagat masina la verificat...mi-a zis ca nu iau ITP-ul cu tevile alea dar "incearca" sa ma ajute. Asta daca nu mai am alte probleme...
A ridicat masina pe elevator si...aici m-a busit rasul

.. mi-a spus ca bucsile de la bara stabilizatoare spate sunt praf si trebuie neaparat schimbate ( nu am auzit sa se fi schimbat vreodata asa ceva la un mondeo mk3 + ca aveau un joc pur si simplu normal) + bieleta pe fata stanga (avea un joc extrem extrem de mic). Dupa ce a descoperit atatea defecte, omul mi-a spus ca nu am cum sa iau ITP-ul, ca fara bieleta schimbata nu se poate...
Si dupa ce ca aveam ditamai nervii cu chestiile astea...surpriza !!! Imi scoate ala masina si-mi spune.. A blocat RAR-ul masina in program ..

... iti dai seama ce bine mi-a picat...
In fine..a venit omul de la rar..de evacuare nu mi-a zis nimic...nici de bucsi...insa mi-a zis de asa zisul joc la bieleta fata (dupa ce s-a consultat in prealabil cu "ingineru' ").
Mi-a dat respingere la ITP si mi-a zis sa vb cu "ingineru' " ca ma rezolva el... Am vb cu el...mi-a zis sa ma intorc mai tarziu...DAR sa fiu pregatit !!
m-am intors peste vreo 2 ore...a facut o poza la masina..si m-a chemat in birou...sa ma intrebe ce selecteaza in program ADMIS/RESPINS .. eu ii zic ADMIS dom'ne.. la care el.."nu vad bine, unde scrie admis ?"
pe aurel vlaicu...unde naiba sa scrie...
chestia e ca...eu ma asteptam sa nu iasa noxele (pe care NICI macar nu le-a masurat)...si m-a deranjat foarte tare ca a inceput sa-mi inventeze defecte care nu-mi dau voie sa iau ITP-ul...omul clar, de la inceput era pus pe spaga...
Oricum...daca vreti aceleasi senzatii tari, mergeti la ITP la autoleader in spate la bancpost-ul de pe mosilor.