Discutii libere/forum

Probleme din trafic.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Mesajde Fiestel » 15 Iun 2007, 16:44

Eu am boala pe autoritatile locale (din Bacau) pentru ca nu-s in stare sa faca si ele o lucrare. Ma refer la podul de peste Bistrita, pod peste care trec zilnic. Dobitocii (scuzati limbajul) au redus podul la 2 benzi (una dus si una intors) si se circula fff greu. Plus ca au taiat o banda din pod (deci taiat si daca nu esti atent cazi in apa) si au pus o teava pe delimitare, teava care cedeaza daca cade si un biciclist pe ea.

De asemenea nu ii suport pe pietonii care stiu ca e trecere de pietoni si merg ca berbecii... sar de pe trotuar pe trecere, ca doar e dreptu lor, da io daca-s la 2 metri si n-apuc sa franez cine-i vinovat?

Politistii care stau dupa intersectie sa dea amenzi in loc sa stea sa dirijeze traficu, aia care se cred jmecheri cu mertane, bemveuri si logane, de se baga in fata la semafor de pe alta banda... etc .. etc... astia ma enerveaza pe mine.
Fiesta, 1.3, 70CP,Confort, Moondust Silver,din orasul mort - Bacau.
Fiestel
Ford Freak

Mesajde Alen » 15 Iun 2007, 16:51

fiestel, referitor la podul de la Serbanesti (probabil la ala te referi), e deocamdata pe 2 benzi pentru ca se lucreaza la largirea lui la 4 benzi, doua pe sens, plus pasarela pentru pietoni....cele 4 benzi vor fi delimitate pe centru de acea teava de care zici tu.....deci e o situatie temporara...
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde deejay_xb » 15 Iun 2007, 19:28

acu vreo ora m-au chemat baietii de la paza sa imi zica despre un dobitoc care a trantit usa de la masina lui de usa de la masina mea!
ma umplu de nervi si ies afara sa il astept pe ala care se dusese la livreze ceva (era de la Curiero).
dupa vreo 5 minute apare si isi cauta cheile de la masina (pe care le lasase in usa si eu i le-am luat)...l-am lasat sa caute un pic si apoi i-am zis daca nu cumva a lovit masina de parcata langa masina lui...la care asta ca nu a atinso...eu ii arat cheile si ii zic sa se mai uite o data la usa mea din spate...se uita boul si vede o dunga alba pe vopseaua mea si deschide usa si "isi da seama" ca el a tras acea "dunga"....bun...ma iau de el si il intreb daca vrea sa ramana fara permis...asta se roaga de mine si isi cere scuze, ca nu a vazut, ca nu a tinut de usa, ca nu a vrut..chestii dastea...eu il intreb cum rezolvam...la care el da un pic cu degetu si zice ca iese la polish, eu ii dau dreptate si ii zic ca imi trebuie bani sa fac polish...la care el zice: iti dau 500 de mii si iti ajunge...eu ii zic mai bine un milion ca sa fiu sigur...asta cica domne e mult iti dau doar 500 de mii ca am salariu mic si bla bla si imi cer scuze si nush mai ce...eu ii zic stii ceva iti accept scuzele dar imi trebuie un mil sa fac polish...asta zice domne nu iti dau un mil si plec...i-am zis poti sa pleci dar cu un simplu tel dat o sa ramai fara permis la prima intersectie cu politist! pana la urma a cedat si mi-a dat un mil si ma ameninta ca o sa aibe grija sa ma coste mai mult pe mine ca pe el...la care eu i-am zis pai daca ai chef de puscarie zi asa ca rezolvam tot cu un telefon :) .. a plecat prostu... a avut noroc ca zgarietura e mica si iese si daca dau cu motorina ca daca imi strica usa il dadeam cu capu de ea la cati nervi aveam!
mentionez ca masina era parcata pe locul ei de parcare de la firma unde lucrez (in curte nu in strada sau altundeva!)
credeti ca am fost nesimtit ca i-am luat un milion?
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Mesajde xena » 15 Iun 2007, 19:42

N-ai fost! Alta data sa caste ochii cand coboara din masina. Esti sigur ca totusi se duce cu motorina?
Mondeo2001, 125CP, full options
Mercedes A 170, 95 CP, Avantgarde
xena
Ford Freak

Mesajde mihai2k1 » 15 Iun 2007, 20:29

Eu am crezut ca am deja vu.

Veneam de la Rm Valcea, noaptea si ma indreptam catre Dragasani. Dupa iesire din Rm Valcea (aproape singur pe strada) ma gandesc sa ii dau si eu mai tare (aveam 80 si sa ii dau 120). Concomitent cu marirea vitezei, schimb banda, de pe prima pe a doua. Nu merg nici 200 de metri si ma trezesc tot pe prima banda... Cum? Simplu: banda de pe care iesisem cu 200 de metri inainte, pur si simplu se terminase. Adica se terminase asfaltul si incepuse un fel de poteca cu pietris pe ea. Fara semn de ingustare a drumului, fara nici un alt avertisment. Si acum ma trec fiorii cand imi dau seama ce pateam daca intram cu 120km/h pe pietrisul ala...
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde deejay_xb » 16 Iun 2007, 00:23

$1 scrie:$2-ai fost! Alta data sa caste ochii cand coboara din masina. Esti sigur ca totusi se duce cu motorina?

iese sigur daca nu cu motorina iese cu benzina :) in cel mai rau caz un mic polish; nu e adanca zgarietura e la suprafata si a ramas un pic de vopsea de la ala
Imagine
Imagine
deejay_xb
1nsane Member

Maşina: Porsche Cayenne Turbo twin-turbocharged 4.8L V8 500+ hp

Mesajde mihai2k1 » 16 Iun 2007, 01:31

Vopseaua aluia iese cu CIF (ala de vase). La mine asa am facut de fiecare data cand am avut vopsea depusa. Si a iesit fara nici o zgaraietura. :D
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde apple21 » 17 Iun 2007, 14:17

mihai2k1 daca nu esti atent chestia cu terminarea asfaltului o patesti inainte de izvor(in curba de dinainte de hotel Ibis).la banda 1 se termina soseaua si intri pe trotuar care e rupt asa de parca ar fii facut parte din sosea. Cred ca au patit-o cativa acolo si nu cred ca a fost placut.
Cat despre sosea cu nisip nu o luati pe centura Pitestiului.Este dezgustator si masina chiar sufera.
Ford Fiesta 1.3, 2003 aka iFiesta
apple21
Incepator

Mesajde Fiestel » 18 Iun 2007, 10:14

$1 scrie:$2iestel, referitor la podul de la Serbanesti (probabil la ala te referi), e deocamdata pe 2 benzi pentru ca se lucreaza la largirea lui la 4 benzi, doua pe sens, plus pasarela pentru pietoni....cele 4 benzi vor fi delimitate pe centru de acea teava de care zici tu.....deci e o situatie temporara...

Alen, ala e podu, eu mi-am exprimat nemultumirea fata de incompetenta autoritatilor locale. Acel pod face parte din E85, sosea de altfel foarte importanta pt partea asta a tarisoarei, sosea pe care trec o gramada de masini. Autoritatile locale probabil nu stiu asta si nu iau nici o masura. Eu trec in fiecare zi pe acolo (si dimineata si seara) si vad oamenii muncind ca in reclama cu Dorel - multi se uita si unu in cel mai bun caz munceste. Si in halu asta de munca in cat timp va fi gata acel pod. Ma uit pe discovery si vad ca altii fac niste imensitati de poduri in 2-3 ani si astia de la noi nu sunt in stare sa consolideze un amarat de pod de 200 de metri. As putea sa fac pariu cu oricine ca mai dureaza situatia asta inca minim un an.

In concluzie autoritatile locale-s naspa!
Fiesta, 1.3, 70CP,Confort, Moondust Silver,din orasul mort - Bacau.
Fiestel
Ford Freak

Mesajde Ecstaz » 18 Iun 2007, 13:01

$1 scrie:$2ihai2k1 daca nu esti atent chestia cu terminarea asfaltului o patesti inainte de izvor(in curba de dinainte de hotel Ibis).la banda 1 se termina soseaua si intri pe trotuar care e rupt asa de parca ar fii facut parte din sosea. Cred ca au patit-o cativa acolo si nu cred ca a fost placut.
Cat despre sosea cu nisip nu o luati pe centura Pitestiului.Este dezgustator si masina chiar sufera.

La izvor, daca imi aduc bine aminte este semn ca soseaua se ingusteaza :P Este chiar dupa semaforul de la Izvor cu Hasdeu. Daca te referi la coborare din cate stiu si acolo este un semn :D
Trec destul de des si stiu ca erau semnele, sper intre timp sa nu le fi furat cineva.
My ride: Ford Mondeo 2003 1.8L 125HP (gas)

Sa aveti o zi FORDmidabila.
Ecstaz
Gold Member

...Mda

Mesajde Asgard » 18 Iun 2007, 13:59

$1 scrie:$2cu vreo ora m-au chemat baietii de la paza sa imi zica despre un dobitoc care a trantit usa de la masina lui de usa de la masina mea!
ma umplu de nervi si ies afara sa il astept pe ala care se dusese la livreze ceva (era de la Curiero).
dupa vreo 5 minute apare si isi cauta cheile de la masina (pe care le lasase in usa si eu i le-am luat)...l-am lasat sa caute un pic si apoi i-am zis daca nu cumva a lovit masina de parcata langa masina lui...la care asta ca nu a atinso...eu ii arat cheile si ii zic sa se mai uite o data la usa mea din spate...se uita boul si vede o dunga alba pe vopseaua mea si deschide usa si "isi da seama" ca el a tras acea "dunga"....bun...ma iau de el si il intreb daca vrea sa ramana fara permis...asta se roaga de mine si isi cere scuze, ca nu a vazut, ca nu a tinut de usa, ca nu a vrut..chestii dastea...eu il intreb cum rezolvam...la care el da un pic cu degetu si zice ca iese la polish, eu ii dau dreptate si ii zic ca imi trebuie bani sa fac polish...la care el zice: iti dau 500 de mii si iti ajunge...eu ii zic mai bine un milion ca sa fiu sigur...asta cica domne e mult iti dau doar 500 de mii ca am salariu mic si bla bla si imi cer scuze si nush mai ce...eu ii zic stii ceva iti accept scuzele dar imi trebuie un mil sa fac polish...asta zice domne nu iti dau un mil si plec...i-am zis poti sa pleci dar cu un simplu tel dat o sa ramai fara permis la prima intersectie cu politist! pana la urma a cedat si mi-a dat un mil si ma ameninta ca o sa aibe grija sa ma coste mai mult pe mine ca pe el...la care eu i-am zis pai daca ai chef de puscarie zi asa ca rezolvam tot cu un telefon :) .. a plecat prostu... a avut noroc ca zgarietura e mica si iese si daca dau cu motorina ca daca imi strica usa il dadeam cu capu de ea la cati nervi aveam!
mentionez ca masina era parcata pe locul ei de parcare de la firma unde lucrez (in curte nu in strada sau altundeva!)
credeti ca am fost nesimtit ca i-am luat un milion?

Intr-adevar, si pe mine m-ar fi enervat acel dobitoc nesimtit care a deskis usa in usa mea.... acum ..polishu ala nu costa nici macar 500 000 ...dar si mai mult ma enerveaza acei oameni care daca gresesc ceva se apuca si ma ameninta cu diversi/diverse...cum sa ii zici aluia ca ramane fara carnet...ca dai tu un telefon si il rezolvi?..pai daca eram in locu aluia care ti-a dat cu usa iti intorceam spatele si plecam...mai baiatule de asta e tara asta cum e ..ca e plina de smekeri cu pile ca tine ...ca sa nu mai zic ca imi luam si 2 martori (de acasa desigur) si daca ramaneam fara carnet ...te puteam trimite in instanta pe baza de amenintare....carnetul se retine pt incalcarea anumitor reguli de circulatie si nu pt ca vrea un smeker orgolios ca tine sa faca rau cuiva .; ai grija cu amenintarile de genu asta.

Da si ai fost foarte nesimtit ca i-ai luat un milion....mai mult .. un curier nu cred sa aibe mai mult de 10 pe luna.

Mie mi-a pus o conducatoare incepatoare de mercedes de culoare neagra(ambii) frana brusca si am atins-o usor din spate ..fara nici o repercursiune...se da aia jos si incepe sa urle ca asta e mercedes si ca i-am lovit masina..si am zis ok..merem la politie....aia inca si mai nesimtita ca coforumustul nostru ...imi cere 2 milioane, dar nu avea nimic...abia am atins-o...si cand a inceput la fel cu amenintarile,i-am zis:..cucoana .,.. stai tu aici ca eu ma duc la politie(ea zicea ca nu are timp ca se grabeste...si i-am zis ca poa sa se duca oricand in acea zi)..m-am dus, am declarat ce am avut de declarat la sectie si am plecat...inca nu am auzit nimic de ea..\Dar clasic ca si colegul nostru forumist , a inceput si tiganca : "beeei vrei sa ramai fara carnet? ca fac ca dreg ..ca sun pe nushcine de la capitala!!! retinusem atunci numele lu "ala de la capitala" si kiar am vrut sa dau de el sa ii spun cum se folosesc altii de numele lui"...dar am lasat-o balta...
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde Cornel001 » 18 Iun 2007, 14:04

Asgard..,. vrei sa iti urez sa-ti iei cat mai multe usi in masina sa vedem cum reactionezi atunci ? :)
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Mihai L » 18 Iun 2007, 14:24

Oarecum off topic - Asgard, cand ai fost la service te-a intrebat vreodata de adeverinta de salariu ca sa-ti faca preturile??? :mrgreen:
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde Asgard » 18 Iun 2007, 15:11

oameni buni...nu am fost de acord cu amenintarea ca dau un telefon si iti ia carnetu..ca ce kestie cu amenintarile astea...de unde pana unde...si da, consider foarte mult un milion pt niste polish local care polish il cumperi din carfur cu 150 000 si il dai in fata blocului..c e service ma?... + cornele..mi-am luat si eu usi si fara urarile tale..omu si-a cerut scuze si asta a fost...normal ca nu mi-a convenit ....dar ce voiai sa ii iau gatu?
\

Domnule Mihail l unde este offtopicul......ca sa nu mai zic ca nu incurajam pe forum comportamentele de genu l asta...frate nu tolerez smekeria asta de ro ...tu la fel ai fi facut? daca te-ar lovi unu cu usa ..din gresala..asta e ...il ameninti ca dai un telefon si ii ia carnetu?..ca sa num ai zic ca omu i-a zis ca ii da 50 de ron si el a cerut 100 + amenintare..suna cumva a santaj?......vai ce boala am pe oamenii de genu asta!!!
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Asgard
The Big Taz

Mesajde sictiritu » 18 Iun 2007, 15:13

Mda...il sustin pe Asgard. De cate ori nu ne-am gasit masina pacanita in parcare? De ce? Pt ca le e frica de repercursiuni. Ce mare branza sa lasi un biletel ca ai zgariat, iti ceri scuze, nr de telefon si gata? Se rezolva prin asigurare...Nici eu nu as fi dat un leu pt repararea acelei zgarieturi...
Mondeo nov.2003,TDCI 130HP, 6SP
sictiritu
Ford Freak

Mesajde Daddy » 18 Iun 2007, 15:31

In legatura cu usa.. si eu i`am atins usa la un vecin , care era atunci langa masina , dar nu s`a vazut nici o zgarietura sau ceva , i`am atins`o numai usor... si a inceput sa injure ca un nebun... de parca i`as fi dat cu ciocanu in masina... macar de era ceva masina mai noua... da era o dacie de vrero 15-20 de ani toata mancata de rugina.. i`am dat pace , ca nu avea rost sa`mi pun mintea cu el... i`am zis sa vina sa vada ca nu are nimik sa nu aiba pretentii dupaia.
[img]http://clubford.ro/files/cfor2_116.gif[/img]
New:Ford Focus 1.6 TDCI 109 HP 2006
EX:Ford Focus 1.8 TDCI 115 HP 2001
Daddy
Member

Mesajde Alen » 18 Iun 2007, 15:33

nush ce sa zic si poate ca e mai bine chiar sa nu zic nimic....acu' poate si deejay o fi zis asa sa-l sperie p'ala sa scoata ala banu'....adevarul e ca faze d'astea se-ntampla mai tot timpul, mai ales cu aglomeratia din parcarile noastre...sincer, daca m-ar fi izbit pe mine, nu cred ca eram asa dracos... :D ......ca oricum n-aveam pe cin'sa sun...eventual pe mama... sa-l spun lu' mama...:D :D
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Cornel001 » 18 Iun 2007, 15:37

"i-am zis poti sa pleci dar cu un simplu tel dat o sa ramai fara permis la prima intersectie cu politist!"
Omu n-a zis nimic de pile.... e vorba de lege... lovesti o masina si pleci de la locul faptei... poate o fi si de pile dar nu reiese clar asta. Daca nu se lua cu polish si trebuia sa ajunga in service ? Daca citesti mai cu atentie si lasi nervii deoparte, o sa vezi ca n-a fost chiar asa santaj cu zici tu.

Pe mine m-ar 'interesa' mai mult amenintarile ulterioare ale aluia. P-asta n-o observi. Oare de ce ?
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde mariuscociorva » 18 Iun 2007, 15:42

fara sa fiu rau dar sigur a scris asgard si nu altcineva mesajele
nu il recunosc , atacuri de astea ....
si ce frate daca e smecher , e smecher bravo lui , ciocu mic si joc de glezne . Asta e , aveti impresia ca in afara nu sunt smecheri si baieti de baieti?
si mai e ceva deejay putea s aceara si 500 de ron , e problema lui cat da . De ce nu a mers ala de la curierat la politie daca era curat?
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 18 Iun 2007, 15:48

Da, exact, de ce oare acela nu a luat chiar exemplul lui Asgard : nu-ti dau nimic, merem la politie sa-ti faci dupa RCA daca ai ceva de zis ?

"dar si mai mult ma enerveaza acei oameni care daca gresesc ceva se apuca si ma ameninta cu diversi/diverse..."
Unde a gresit deejay inainte sa ameninte ?

Nu am nimic cu tine Asgrad, dar cred ca la subiectul asta gresesti.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Re: ...Mda

Mesajde Ecstaz » 18 Iun 2007, 16:50

$1 scrie:$2Intr-adevar, si pe mine m-ar fi enervat acel dobitoc nesimtit care a deskis usa in usa mea.... acum ..polishu ala nu costa nici macar 500 000 ...dar si mai mult ma enerveaza acei oameni care daca gresesc ceva se apuca si ma ameninta cu diversi/diverse...cum sa ii zici aluia ca ramane fara carnet...ca dai tu un telefon si il rezolvi?..pai daca eram in locu aluia care ti-a dat cu usa iti intorceam spatele si plecam...mai baiatule de asta e tara asta cum e ..ca e plina de smekeri cu pile ca tine ...ca sa nu mai zic ca imi luam si 2 martori (de acasa desigur) si daca ramaneam fara carnet ...te puteam trimite in instanta pe baza de amenintare....carnetul se retine pt incalcarea anumitor reguli de circulatie si nu pt ca vrea un smeker orgolios ca tine sa faca rau cuiva .; ai grija cu amenintarile de genu asta.

Da si ai fost foarte nesimtit ca i-ai luat un milion....mai mult .. un curier nu cred sa aibe mai mult de 10 pe luna.

:twisted: good point

Sunt de acord ca trebuie educati cumva acei soferi pe care ii doare undeva de masina de firma, dar nu suntem in tara lui papura voda sa ne facem singuri dreptate cu bata. Tocmai in aceste scopuri a fost infiintata politia.
My ride: Ford Mondeo 2003 1.8L 125HP (gas)

Sa aveti o zi FORDmidabila.
Ecstaz
Gold Member

Mesajde apple21 » 18 Iun 2007, 17:52

Ecstaz pai da erau semne, insa inainte de curse.Asta m-a mirat ca acolo nu arata nimic, nici semn nici nimic si te trezesti asa aiurea peste un trotuar rupt. Daca mai trec zilele astea(si sigur trec ) o sa ma uit mai atent dupa semn...daca treci tu sa vezi ca nu mai arata ca inainte
Ford Fiesta 1.3, 2003 aka iFiesta
apple21
Incepator

Re: ...Mda

Mesajde mihai2k1 » 18 Iun 2007, 20:24

$1 scrie:$2unt de acord ca trebuie educati cumva acei soferi pe care ii doare undeva de masina de firma, dar nu suntem in tara lui papura voda sa ne facem singuri dreptate cu bata. Tocmai in aceste scopuri a fost infiintata politia.

Corect: trebuie educati.
Incorect: suntem in tara lui Papura Voda. Politia nu se autosesizeaza, iar cand o sesizezi tu abia catadicteste sa isi mute fundul un politist.

Eu am reusit sa educ printr-o oarecare violenta la adresa masinii respectivului intr-o situatia de blocare in parcare. Am vorbit cu primul care m-a blocat. A inteles omul. Am vorbit cu al doilea care m-a blocat. A inteles si ala... si tot asa... pana cand am obosit sa vorbesc cu toata strada. Unii au inteles, altii nu. Unii s-au mutat, sau si-au vandut masina, altii au venit cu masini noi dupa ei. Tipa pe care am "dat-o de exemplu" este una nou venita. Numai ei m-am chinuit sa ii evit masina de 5 (cinci) ori, cand ieseam din parcare. A sasea oara am reusit sa il agat pe cel care parca langa mine (omul fara vina, saracul), dar eu m-am ales cu o zgaraietura pana la tabla si cu tabla indoita. Atunci mi-am iesit din pepeni si am lovit si masina aleia, apoi i-am lasat bilet in parbriz cu numarul meu de telefon. Oricum, imi luam amenda si puncte de penalizare.
Tipa a inteles situatia, nu a ridicat vocea (a recunoscut ca si ea, in situatia mea imi lovea masina - cu sau fara intentie - ). Dupa ce s-au reparat masinile am vorbit cu ea si i-am dat un reper pe care sa nu il depaseasca cand parcheaza (este vorba de o crapatura in betonul de pe jos). Acum suntem amici atat cat sa ne vorbim cand ne vedem prin parcare si sa ne salutam daca ne vedem pe strada.
La doua saptamani dupa faza asta a "parcat" altul (unul din cei cu care am incercat sa discut omeneste si care nu a inteles situatia), efectiv d-am-boulea tot acolo. Si a venit un incepator care, fara intentie, i-a pleznit masina in spate, exact pe colt (iar la Dacie break stiu ca e destul de nasoala lovitura). Din ziua aia nimeni nu mai parcheaza acolo aiurea, si pot iesi si eu din parcare. E dureros ca a fost nevoie de doua accidente pentru a se intelege situatia si nu s-a inteles de la inceput de vorba buna.

Si acum ma intreb: Politia Comunitara, cand patruleaza cu Loganul prin spatele blocului si vede ca nu are cum sa treaca printre masini, de ce nu se autosesizeaza? Intoarce Loganul si schimba traseul de patrulare, in sensul ca ocoleste prin fata blocului zona blocata. In plus, sunt sigur ca au fost sesizati de vecini (am si vazut doua din astfel de sesizari) si nu au luat nici o masura. Ca sa nu mai vorbesc de sesizarile facute de mama (in calitate de administrator de bloc) pentru ca masina de gunoi nu are acces si ramanem zile intregi cu gunoiul neridicat...

Sincer Asgard: tu, in situatia mea ce ai fi facut? Ai fi continuat dupa un an de zile educatia cu tot cartierul? Si gandeste-te ca am masina scurta (Fiesta). Asta ca sa iti dai seama cat de stramt e locul acolo.

PS:Prin autosesizare nu inteleg musai amendarea respectivului, ci doar sa ii lase un avertisment sub stergator.
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde ddexter » 18 Iun 2007, 20:36

Ca veni vorba de militie. Intr-o seara vreau si io sa ies pe Strasse cu baietii. Langa blocul meu, un taran a blocat accesul pe aleea dintre blocuri. Noroc ca imi parcasem masina altundeva. Deja se adunasera vreo 3 masini care claxonau ca nu puteau intra. Vad langa blocul vecin 2 curcani, merg cu masina pana langa ei si le explic ce si cum cu bocatul.
La care unul din ei imi spune sa "chem politia". :shock:
Am crezut ca turb cand l-am auzit. Am si plecat de acolo dar cu scart de scart.
Dupa care l-am mai vazut pe gaborul respectiv prin trafic. Ce credeti ca facea?
Umbla noaptea la 1 cu girofarul si sirena pornite si cu viteza de 20 la ora. La ora asta in BM poti merge cu ce viteza vrei asa e de liniste. Va dati seama c tampit?
Si eu am patit cu parcatul una destul d nasoala.
Am lasat masina in parcare, pe cand vin, se parcase altul langa mine, iar intre oglinzile masinilor 5 cm. Tocmai avusesem un accident la schi si a trebuit sa apelez la o vecina ca eu nu ma puteam misca asa sa pot intra in masina. II las un bilete in care ii explic ce si cum, ca il rog frumos, k l-am claxonat si nu a iesit.
Ok, nici o problema.
Dupa 2 sapt in care se punea bine, iar mi-a facut-o :twisted:
De data asta i-am scris cu markerul pe capota :idea:
Dupa care nu am mai avut probleme (mentionez ca avea Logan)
Bye all!
Imagine
Mondeo 2002 TDDI 115,6 CP :))
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

calmul de dimineata!

Mesajde dra » 18 Iun 2007, 23:55

plec dimineata la munca, ora 07.45
prima intersectie Soarelui- Calea Bucuresti, (stop) tre sa fac dr.
ma asigur! vad un troleibuz (verde ) plecat dintr-o statie apropiata, cam pe la 80m,
baga mare ca ai timp ! vrrrrummm.......
in fata troleibuzului nu vad o chestie verde de matiz ( probabil in leasing dar cu nr de Buc. ( no ofense), grabit care era pe la cca.50m ( eu m-am bagat da-i bataie! )
M- clacsoane , scene .......nervii intinsi ( din partea soferitei ),
la primul semafor, rosu...... ?
eu si matizul , paralel opriti .....
M - " asa te bagi, ba, boule ?"
eu - calm "da vaco"
M- ( inchide geamul , blocheaza usile ) si asteapta cu nerabdare verdele la semafor!
in rest am avut o zi placuta .
va doresc, toate cele bune !
:D
broasca testoasa ajunge intotdeauna la destinatie
dra
Gold Member

Maşina: S max 2013, 2.0l, 138 hp, aproape nou la 186000km

Mesajde dra » 19 Iun 2007, 00:02

$1 scrie:$2a veni vorba de militie. Intr-o seara vreau si io sa ies pe Strasse cu baietii. Langa blocul meu, un taran a blocat accesul pe aleea dintre blocuri. Noroc ca imi parcasem masina altundeva. Deja se adunasera vreo 3 masini care claxonau ca nu puteau intra. Vad langa blocul vecin 2 curcani, merg cu masina pana langa ei si le explic ce si cum cu bocatul.
La care unul din ei imi spune sa "chem politia". :shock

poate erau in timpul lor liber !
eu in locul lor spuneam ca nu-mi iau de lucru acasa! :D
broasca testoasa ajunge intotdeauna la destinatie
dra
Gold Member

Maşina: S max 2013, 2.0l, 138 hp, aproape nou la 186000km

Mesajde ddexter » 19 Iun 2007, 11:56

O laie, k s-au urcat in masina d politie cu care venisera. Prin zona aia isi beau cafeaua. Au o bodega si stau ascunsi intre blocuri...
Imagine
ddexter
1nsane Member

Maşina: Ford, Mondeo, 2002, TDDI 1998cm3, 85 kw, 16"

Mesajde mariuscociorva » 19 Iun 2007, 12:07

eu aseara am avut chef de plimbari
si in timp ce ma plimbam(cu frana de mana trasa , miscandu-ma in lateral) i-am vazut pe domnii garcealai . Eram cu farurile stinse dar to se vedea cand franam , asa ca am intins-o de acolo
(doar cu proiectoarele aprinse ca sa vad pe unde merg) , crezand ca vin garcealaii . Baietii se oprisera de fapt cu masina de servici sa joace un tenis langa stadion , nu sa patruleze cum e corect
Ford Focus 1,8 tdci
mariuscociorva
1nsane Member

Mesajde Asgard » 19 Iun 2007, 12:48

@ mihai2k1 nu tati...chemam politia.......o singura data, a parcat unu un papuc pe locul meu de parcare....si eu veneam cu o duba cu materiale de constructii..a blocat ala si locu meu si accesul catre scara...drept urmare l-am legat de duba cu un cablu de otel si l-am tras in mijlcul drumului , dupa care am anuntat politia ca e unu care si-a lasat masina in mijlocu drumului:D
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Asgard
The Big Taz

Mesajde ddexter » 19 Iun 2007, 12:52

Hai ca esti tare...
Imagine
ddexter