Avand in vedere ca acesta a fost primul meu topic deschis pe forum referitor la masina mea, doresc sa continui tot aici sa postez ce am mai facut intre timp la masina.
Facut schimbul de ulei in final saptamana asta, la Service Racemi Iasi. Manopera pe schimb, 35lei cu produsele mele (daca cumperi de la ei uleiul schimbul de ulei e gratis, nu si a filtrului, prostie asta da na).
Vroiam sa intreb, cam la ce nr de km se schimba acest tip de ulei 10-12-15 mii?
Verificat filtru de aer cu ocazia asta, care era cam imbacsit cei drept. Trebuie schimbat si ala.
Pe viitor:
Interesat de "firme" de foliere, preturi cuprinse intre 300 fara autorizatie, si 500 cu autorizatie.
Mult, putin, nu stiu!
Gasit sa achizitionez, presuri de cauciuc la pret foarte bun! Sper sa le mai aiba!

De pe site la rimimg sa dau comanda la o tavita de portbagaj. Are un prieten pe renault clio, si e ok materialu. Un plastic nu foarte subtire, dar nici gros, nu casant, sa crape la indoituri/flexari, cu o parte aderenta pe mijloc.
Daca nu pica mai incolo vreo cotiera din cer de la vreo dezmembrare, urmeaza sa cumpar una aftermarket.
Si cam atat pentru moment. Investitii mai low budget, trebuie sa ne revenim dupa achizitia masinii!
Sper ca nu am facut reclama nedorita prin ce am scris, chiar nu am in intentie. Oricum, de acum nu o sa mai apelez la service-uri sa fac ceea ce se poate face si in garaj.
Iar referitor la faptul ca mai scriu lucruri gen ce am mai facut, ce as vrea sa mai fac la masina, este din pricina faptului ca pe un alt forum, de 4x4, unde mai activez, se obisnuieste ca fiecare sa spuna ce lucruri mai face pe la masina, de unde cumpara, cu cat, chestii de genu. Probabil m-am obisnuit asa.
O seara faina tuturor!