E asa de mult de spus...dragi fordisti cititi aici si inchinati-va. Eram in masina, langa teatrul odeon pe calea victoriei. Era una intr-un nissan patrol vechi galben cu arboria scris peste tot. Prietenul meu, cart00n care era la volan a avansat putin pentru ca eram in intarziere si nu avea chef sa mai stea dupa nimeni.Intre timp vine unul langa masina aleia vb cu ea putin, si apoii vine langa a noastra si zice as ape un ton scarbos "las-o si pe ea sa se bage"
Evident i-am vorbit frumos si i-am zis ca dupa noi pentru ca ne grabim.Nu zic s-a pus in fata masinii si ma rog a trecut proasta cu pricina apoi ala nu se dadea. Am claxonat si a accelerat putin nu cat sa il atinga ci cat sa se dea .Ce a facut?A sarit pe capota.Si nu glumesc.Era un om la vreo 1.90 si 120 de kile. In fin mici urme in capota slava domnului exista casco.Nu am facut mare show ca era cam mare tipul si oarecum luat dela alcool.Am chemat politia. Un tip dragut a lasat mobil tot sa il contactam ca si martor.Am aflat unde sta bestia.Buun declaratii prostii, in cele din urma am dat peste un tip de la politie care s-a ocupat.Un baiat extraordinar.F priceput si f destept, super de treaba(fordist si el din pacate nu e inca in club dar i-am sugerat noi sa se bage

) ).Si uite asa nenea se face cu dosar penal...si daune pe civil(adica sa plateasca ptr masina nimic mai mult).Deci...aveti grija in zilele astea lumea e tampita rau.Si in primul rand atentie la forduletele voastre, sper sa nu aveti incidente. O seara/zi mununate