Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
06 Aug 2010, 15:34
buna. aj vrea sa imi pun pe ff1 2001 faruri dayline negre. aduce cineva la comanda? sau poate are cineva de vanzare? am tot cautat la firme de tuning, dar pretul la ei e de 250 euro. sper sa gasesc mai ieftine. astept idei :d
08 Aug 2010, 10:23
prea ieftine sa nu te gandesti ca o sa gasesti uite eu acuma m-am uitat pe ebay.de dar mai jos de 200 acolo nu sunt si se mai adauga si vre-o 20 euro transport tot nu faci nici o afacere....doar sa prinzi o licitatie si sa le ei la licitatie mai ieftin.
08 Aug 2010, 14:28
Mai ieftine decat 250Eu. aici
http://www.dectane.de/product_info.php? ... -rims.htmlSecond nu se merita sa cumperi, risti sa le cumperi crapate ori zgariate sau cu vreun piciorus de fixare rupt...
08 Aug 2010, 15:09
multumesc de link. sa vad ce gasesc pe la ceva firme de tuning din cj. va anunt de preturi
11 Aug 2010, 23:40
colega, ce ti-a aratat florin sunt cu anger eyes nu de care vrei tu cele care le vrei sunt 259 pe site-ul acela. iti spun eu pe ebay gasesti cel mai ieftin dar daca mai pui si transportul nu ajungi cu mult mai putin de 250, numai daca astepti si cauti licitatii acolo eu unul asa am procedat cu "morette" si "angel eyes" si le-am luat si cu 100 euro mai putin second si am fost multumit de ele, cum le descriau aia asa erau in realitate.
13 Feb 2011, 20:30
salut.eu mi-am luat dayline negre de pe
http://www.pieseauto.ro.sunt noi si le-am gasit la 200 euro.890 de lei cu tot cu transport.in jur de o saptamana dureaza pana le primesti.dar merita asteptarea.bafta.
13 Feb 2011, 22:37
$1 scrie:$2alut.eu mi-am luat dayline negre de pe
http://www.pieseauto.ro.sunt noi si le-am gasit la 200 euro.890 de lei cu tot cu transport.in jur de o saptamana dureaza pana le primesti.dar merita asteptarea.bafta.
Au venit impreuna cu motorasele de reglaj al farului...?!
Pune si tu te rog, niste poze cu ele in stare de functionare... sunt tare curios cum arata...
De dat bine pe masina sunt convins ca dau super... dar in privinta iluminatului ce ne poti spune... bat mai bine decat cele stok ale masinii...?!
15 Feb 2011, 21:34
nu,motorasele trebuie puse de la farurile vechi.din cate shtiu eu nu se fac dayline cu tot cu motoras.si da,bat lumina mult mai ok decat cele vechi.cel putin eu nu mai vedeam nimic cu celelalte.iar in legatura cu motorasul,m-am chinuit mult sa il scot.de pus este foarte usor.este un tutorial pe youtube cu un neamt de la dectane si ne arata cum se monteaza pe un golf.
poze am doar pe noapte.voi pune si pe lumina zilele astea.bafta
p.s. m-am chinuit cam 3 zile sa le reglez cum trebuie.
p.s.2. pe spatele farului scrie '' WARNING!DO NOT INSTAL HID BULB''.deci chiar nu se poate instala xenon pe far???
- Fişiere ataşate
-

- aici bate blitz-ul de la telefon.
-

-

-

-

15 Feb 2011, 22:34
Da, mersi pentru fotografii... dau misto pe masina...
In privinta instalarii unei instalatii de xenon pe ele nu vad care ar fi impedimentul...
16 Feb 2011, 20:39
uite 2 poze si dupa instalare,pe zi.
- Fişiere ataşate
-

-

16 Feb 2011, 22:40
foarte misto sa ai noroc la ele si fara incidente
17 Feb 2011, 22:32
mersi.