O intalnire foarte reusita, in opinia noastra! O zi superba, in ciuda vremii de afara! Am vazut un obiectiv turistic de care am auzit la radio undeva prin octombrie-noiembrie anul trecut; a meritat, intrutotul! Ceva impresionant, ca realizari, ca suprafata, organizare! Nu ma asteptam, si cu siguranta vom reveni! Ca orice lucru omenesc, probabil ca mai sunt si lucruri de ajustat, dar e o investitie de putin peste un an de zile!
Desigur ca la reusita acestei zile a contribuit si compania unor membri ai ClubFord Rm Valcea care au reusit sa fie prezenti astazi! Le multumim inca odata pentru faptul ca ne-au adoptat in acest colectiv! Felicitari si bine au venit "bob-ocilor", care azi au fost prima data!
Referitor la Salina Ocnele Mari, e o realizare cu totul deosebita, care merita vizitata, de preferinta cu familia! Fiecare membru al ei, indiferent de varsta, gaseste un loc de relaxare sau divertisment! Nu comentez mai mult, fotografiile deja postate de Florin sau Nicu sunt suficient de sugestive, insa merita sa vedeti singuri! E o idee de petrecere a unei zile de week-end, cand afara este o vreme caineasca, cum a fost astazi, sau caniculara, cum probabil va fi la vara.
In concluzie, o intalnire de referinta (zicem noi, familia Vaduva) a grupului inimos de la Valcea, lucru care ne obliga la noi provocari, pe viitor, mai ales ca zona Valcii e destul de populata cu obiective turistice. Extraordinar, bravo, mai vrem!!!
Doru & Carmen Vaduva - Slatina
P.S. La revedere!!!

P.P.S. Impresiile sunt mai puternice decat am reusit sa subliniez in text.
P.P.P.S. Imi fac mea culpa si corectez o omisiune pe care am facut-o! Multumim partenerelor care ne-au fost alaturi la acest eveniment!!!