Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Răspunde

Re: Ford Focus Turnier Titanium 2.0 TDCi, Fiesta Ghia 1.4 TDCi

21 Noi 2010, 03:51

Maaa directore chiar nu puteai sa astepti si tu pâna la lumina zilei?
Bine ca te-ai apucat de altele ca la cinematografie nu luai nici ZMEURA. =))

21 Noi 2010, 11:32

Am vrut dar fereastra libera a venit pe la ora 19.

Cind va dori o alta persoana sa spalam pe dinti motorul promit sa o facem pe zi.

Astazi m-am uitat si la ce am strins in filtru nu cred ca vrei sa sti cita mizerie am strins acolo.

21 Noi 2010, 16:51

Aparusera deja si crocodilii? =)) =))

21 Noi 2010, 22:08

Nu dar nici mult nu mai era.

Daca iti spun ca pe linga mizeria din filtru astazi am vazut un paianjen in interiorul farului de la Fiesta pe unde dracu a intrat nu stiu dar peste 2 ani vind masina cu extra dotari :)

21 Noi 2010, 22:29

$1 scrie:$2nlocuire lichid frina + aerisire frana 27 ron
Curea distributie + role + pompa apa 155 ron
Curea agregate 27 ron
Revizie tehnica la 200 000 km gratis (probabil bonus conform contractului pe care il am)
Reumplere aditiv DPF 33.73 ron

Preturi cu TVA inclus la Transatlantis Constanta

astea sunt preturi speciale pt tine? :D ca aici in buc mi-a cerut 400 lei pt schimbat distributia :-t

21 Noi 2010, 22:36

Nu preturi de reprezentanta daca vrei iti dau un mesaj cu adresa de email de la Transatlantis Constanta Receptie Service sa vezi ce preturi iti dau si tie.

Spui ca vi cu piesele tale si sa iti spuna tariful la manopera cu discountul din perioada asta.

Eu am cu ei contract (oricine poate avea) si am reduceri intre 20-30 % dar si promotiile lor sint pe acolo.

21 Noi 2010, 22:40

chiar te rog, da-mi msg cu adresa lor, poate fac un drum la mare dupa ce fac rar-ul

22 Noi 2010, 08:23

ar fi trebuit sa mai gasesti un preten sa te ajute la filmare sa puna pause/resume ca sa fie tot procesul filmat,sa fii facut filmarea pe zi si de ce nu ai facut poze sau film la filtrul decantor.
sincer nu am incredere in nici un produs(aditivi) de pe rafturile hypermarketurilor

22 Noi 2010, 09:17

LiquiMoly nu prea il gasesti pe raft la supermarket.

22 Noi 2010, 12:41

Pai ar fi fost solutia ideala sa ma ajute cineva, poate la intilnirile din Constanta o sa ma vrea cineva si atunci vom face o filmare profesionala.

Filtrul decantor deja il am la pastrare in beci pentru viitoare operatii.

Cum a spus si Paul Diesel Spulung nu il gasesti la Metro sau Real din fericire nu este un de 2+2.

22 Noi 2010, 18:21

am si io un paianjen mumificat (de cand am luat masina de noua) in stopul dreapta spate, la becul de marsarier :))

22 Noi 2010, 18:28

Al meu este viu.
Oare or fi frati ?

22 Noi 2010, 19:35

razvane, te ajut eu.

cred ca a fost familie mare, eu am unul care e din germania original, mi l-a predat odata cu masina in al treilea stop. l-am urmarit vreun an si ceva, era perfect mumificat, daca il atingeai cred ca se facea praf, acum a disparut ... probabil la vreo groapa s-a evaporat. sau a plecat la bacau :))

07 Ian 2011, 22:24

Astazi am scos masina de la Transatlantis, am schimbat al 2 parbriz pe Casco evident, pentru ca o vecina buna a aruncat in vara cu o piersica si acum de la frig s-au tot dus liniutele.

Daca tot am bagat masina in service am schimbat si rulmentii pe fata pentru ca dupa aproape 210 000 scoteau un sunet de nu mai auzeam motorul :)

13 Feb 2011, 20:41

Nimic nou ? Astept detalii ca acelasi motor am si eu pe masina,ti-am urmarit tot topicul.

Re: Ford Focus Turnier Titanium 2.0 TDCi, Fiesta Ghia 1.4 TD

13 Feb 2011, 21:15

Off din lipsa timpului nu am mai scris aici dar am scris pe altele :)

Ce sa spun am ajuns la 212 000 km cu Focusul.

nu am facut nimic la DPF am filtrul original

motoarele merg ca unse in afara de consumabile si ce am mai schimbat pe la Focus (parbriz, volanta rulmenti) nu am avut alte probleme

de remarcat ca la Fiesta in afara de consumabile nu am schimbat nimic

daca ai intrebari le astept

13 Feb 2011, 21:23

Nu am deocamdata nici o intrebare mai " rasarita" astept si eu sa treaca timpul si sa pun mana pe permisul de conducere ca mai am putin pana la examen. Si focusul meu se comporta exemplar, daca voi intra in ceata iti voi da mesaj.

20 Feb 2011, 18:22

A mers cineva la ultimul timp la Transatlantis?Continua sa ofera tot aceas servicii sau din cauza de criza au schimbat politica.De exemplu la Tiriac nu spala pe masina gratis sau nu mai schimba pe suporturi pt placute.

20 Feb 2011, 23:39

salut! sunt si eu nou pe aici. zilele astea vreau sa-mi iau un focus din 2007 2.0 tdci 136 cp adusa din germania in dec 2010 si inmatriculata 142000km,se merita? are cava probleme? cat de fiabila este? multumesc mult si astept cat mai multe raspunsuri.

21 Feb 2011, 00:11

cum am putea noi sti ce probleme are acea masina?

21 Feb 2011, 10:45

@otheitis tin minte ca am luat si eu masina spalata de ei de citeva ori dar asta nu inseamna ca poti urca cu masina pe munte si dupa aia o lasi la ei sa o spele

@slick99 tu parca ai Fiesta =)) :))

@lucian focus Cred ca cel mai bine intri pe http://www.mobile.de pui datele masinii pe care vrei sa o cumperi si vezi cam cit costa acolo. Faci poze dupa cartea de service si suni la nemti sa ii intrebi daca masina a si fost in service si avea nr de km trecuti pe carte

21 Feb 2011, 12:12

slick99 eu ma refeream in general la posesorii de focus cu acest motor ce probleme au avut cu acest motor. radur pe mobile.de mam uitat la preturi si cred ca e ok pretul avand in vedere ca este inscrisa 8000 euro. Este mdelul cu bordul din 2008, masina o are un vecin care mai aduce masini printre timp. Si nu stiu cum sa iau eu legatura in germania sa vad istoricul acestei masini mai ales ca nu stiu germana si nici cu engleza nu ma descurc prea bine. Acum sa va spun ca am probato vineri si cand eram in treapta a 2 cu 2000 rpm si daca acceleram brusc incepea sa tremure ,se ineca sau ii taia gazul ceva. Daca o acceleram lin nu era probleme. Ieri dimineta eram pe jos in afara orasului si ma luat vecinul pana acasa si a facut din nou asa dadea in nas . Seara ma sunat se mergem la o plimbare spunand ca a bagat motorina de la Mol si a mers de la Bacau la Piatra Neamt dus-intors si nu a mai facut, anterior alimentand de la Petrom. Pe la 19-30 am facut o plimbare in afara orasului de vreo 40 km dus intors si intradevar nu mai facea turando in toate felurile. SA FI FACUT ASA DE LA MOTORINA DE LA PETROM? SAU DE LA CE ? AVETI IDEE? Multumesc si scuze daca va deranjez.

21 Feb 2011, 19:12

$1 scrie:$2slick99 tu parca ai Fiesta =)) :))

raducule, nu mai rade, dom'le ca slicku se facu mare intre timp. apropo, slick, sa fugaresti mult si bine tedecei-ul:)

21 Feb 2011, 20:38

poate a bagat gazolina in loc de motorina prima data...

21 Feb 2011, 21:06

El zice ca baga motorina de la perom. Sa fi facut asa de la pompa de injectie, injectoare, dpf, sau de la ce ar putea fi?

21 Feb 2011, 21:31

Radur stie cela mai bine> Poate va explica el.

21 Feb 2011, 22:50

chiar de la ce poate fi acel mers innecat ca si a mea parca mai face asa. eu bag numai de la rompetrol :-?

21 Feb 2011, 22:59

Eu traind in sud est sint mai apropiat de Kazahstan si prin urmare alimentez doar de la Rompetrol si cam 98 % la limita :)

La Focus am observat un tremurat dar doar in treapta 4 intre 2300 2600 cind sint pe A2 pentru ca in oras rar schimb in a 4.

@lucian focus pe slick nu il pune sa isi dea cu parerea pentru ca el momentan are o Fiesta 1.4 daca tu ai vazut prezentind un Focus Titanium Negru 2.0 TDCi cu siguranta nu este al lui :)

Daca ma citesc cei de la Ford Romania doresc sa ii intreb daca a furat cineva C Maxul pentru Test Drive pentru ca in Constanta nu a mai ajuns.

@ClubFord ridic cardul de la Martini :) :)
a ultimul post este unul publicitar :)

21 Feb 2011, 23:42

Pai nu la-am pus eu sa-si dea cu parerea, am cerut parerea celor care mai au acest motor daca li sa intamplat cele mentionate de mine mai sus sau celor care au diesel . Mentionez caci eram cu trepta a 2 a la circa 2000 rpm si am calcato brusc dar a inceput a tremura . De la ce o fi......

22 Feb 2011, 00:22

$1 scrie:$2 mers cineva la ultimul timp la Transatlantis?Continua sa ofera tot aceas servicii sau din cauza de criza au schimbat politica.De exemplu la Tiriac nu spala pe masina gratis sau nu mai schimba pe suporturi pt placute.

Ultima oara m-au saltat de vreo 30ron asa aiurea. La fiesta mi-au montat ei incalzire in scaune si la un moment dat incepuse sa faca figuri, in sensul ca ba mergea, ba nu mergea. Mers la service, detaliat problema, facut programare. Mers la programare, bagat masina in service, constatat(cica au desfacut butonul, au verificat sigurantele), rezultatul=incalzirea nu are nimic, va costa 30lei constatarea :))
Corect mi s-ar parea sa verifice si ei inainte de a se apuca si demonta si sa informeze clientul ca functioneaza sistemul respectiv si DACA VREA CLIENTUL SA SE FACA CONSTATARE ULTERIOARA SUPORTATA DE EL!
Drept urmare, cand o sa mai fie probleme cu alarma, senzorii de parcare si incalzirea in scaune, o sa le las asa pana face scurt si ia masina foc din cauza lor, sa vedem atunci cine mai suporta :)
Din cauza politicii asteia gen "shoot first, ask later" si ai altor angajati ai service-ului eu nu voi face nici o reparatie acolo decat la piesele la care am garantie numai la ei.
La concurenta: intampinat cu caldura de fiecare data, oferit cafea, discutat toate aspectele legate de posibile inlocuiri, reparatii, spalat masina aproape de fiecare data. Nu o spala extraordinar, si cand e deja curata prefer sa le spun sa nu o spele..ca am stat si 1ora jumatate odata pentru ca erau multe la spalat si nu stiam de ce nu mai e gata odata :) Preturile sunt un pic mai mari, dar mentalitatea e alta.
Răspunde