Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Reguli forum

Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.
Răspunde

Sistem anti caine si pisica!

21 Feb 2011, 08:16

Buna ziua! Iarna, friga afara, motorul masinii mele constituie un bun adapost pentru pisici. Intr-o noapte niste caini, gelosi pe aceste pisici mi-au cam sifonat-o ( spoiler ros, capota zgariata, etc), paguba de vreo 3000 lei. Am aflat ca exista un sistem care se poate monta la masina, cu ultrasunete si alunga animalele. Imi puteti spune mai multe in acest sens(producator, cine comercializeaza la noi in tara, pret si daca totusi merita investitia, etc.). Va multumesc anticipat!

Re: Sistem anti caine si pisica!

21 Feb 2011, 19:36

Poti incerca cu asa ceva http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... pid=619815 desi nu-mi inspira incredere mai multa decat aparatele "anti-jder" comercializate tot de respectivii. Eventual daca te hotarasti sa risti niste bani pe asa ceva ne spui si noua daca functioneaza.

21 Feb 2011, 23:21

Se discuta aici dar fara rezultat...viewtopic.php?f=17&t=24394&st=0&sk=t&sd=a&hilit=pisici+pe+masina
Chiar as fi si eu interesat de un dispozitiv ce nu da voie pisicilor sa doarma pe capota mea. Asta vara am avut numa urme de labute pe masina 2 luni cat am parcat in fata blocului...

22 Feb 2011, 14:17

urme ca urme,sa vezi cand ti-s rupte toate firele si furtunele de la motor+ capote muscata+grila radiator rupta+ambele aripi zgariate.mica paguba nu? :|
Răspunde