CUMPAR CEASURI FOCUS 2 FACELIFT!!!
Caut ceasuri de bord Ford Focus 2 diesel (facelift) 2008-2010 pentru ca vreau sa le schimb pe cele actuale .
Vreau sa cumpar SH si ma intereseaza sa fie in stare foarte buna , atat estetic cat si functional.
Nu ma intereseaza cati km au pe ele.
Varianta schimb cu ceasurile mele actuale + diferenta de bani este ideala insa daca nu se gaseste nimeni, platesc si integral, tot bugetul de care dispun este maxim 500 lei!
Am modelul cu lumina alba si rosie, arata si functioneaza perfect, imi doresc doar o schimbare de ordin estetic ...
Astept oferte!
Multumesc.
Vreau sa cumpar SH si ma intereseaza sa fie in stare foarte buna , atat estetic cat si functional.
Nu ma intereseaza cati km au pe ele.
Varianta schimb cu ceasurile mele actuale + diferenta de bani este ideala insa daca nu se gaseste nimeni, platesc si integral, tot bugetul de care dispun este maxim 500 lei!
Am modelul cu lumina alba si rosie, arata si functioneaza perfect, imi doresc doar o schimbare de ordin estetic ...
Astept oferte!
Multumesc.

подписи для форумов
Life is like a taxi. The meter just keeps a-ticking whether you are getting somewhere or just standing still.
-
fullspy - Member
- Maşina: Ford Focus 2, Trend edition cu imbunatatiri, 1.8 TDCi, Moondust Silver, climatronic, 116Cp, 2007
- VIN: WFO00000000000000