Help/Troubleshooting

Sistem anti caine si pisica!

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Sistem anti caine si pisica!

Mesajde Razvan29 » 21 Feb 2011, 08:16

Buna ziua! Iarna, friga afara, motorul masinii mele constituie un bun adapost pentru pisici. Intr-o noapte niste caini, gelosi pe aceste pisici mi-au cam sifonat-o ( spoiler ros, capota zgariata, etc), paguba de vreo 3000 lei. Am aflat ca exista un sistem care se poate monta la masina, cu ultrasunete si alunga animalele. Imi puteti spune mai multe in acest sens(producator, cine comercializeaza la noi in tara, pret si daca totusi merita investitia, etc.). Va multumesc anticipat!
Razvan29
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WFOSXXGCDS8B02016

Re: Sistem anti caine si pisica!

Mesajde darkmic » 21 Feb 2011, 19:36

Poti incerca cu asa ceva http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... pid=619815 desi nu-mi inspira incredere mai multa decat aparatele "anti-jder" comercializate tot de respectivii. Eventual daca te hotarasti sa risti niste bani pe asa ceva ne spui si noua daca functioneaza.
Prezidentul comitetului permanent, comitetului electoral, comitetului scolar, comitetului agricol si al altor comitete si comitii

Diagnoza IDS , reparatii si piese auto , asigurari RCA si CASCO .

Custom Automotive - un alt fel de service

http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=33&t=102042
darkmic

Maşina: Ford Mondeo MK4 Hatch
VIN: WF0EXXGBBE8Yxxxxx

Mesajde Alin! » 21 Feb 2011, 23:21

Se discuta aici dar fara rezultat...viewtopic.php?f=17&t=24394&st=0&sk=t&sd=a&hilit=pisici+pe+masina
Chiar as fi si eu interesat de un dispozitiv ce nu da voie pisicilor sa doarma pe capota mea. Asta vara am avut numa urme de labute pe masina 2 luni cat am parcat in fata blocului...
Focus Fanatic
White and Proud owner of Ford Focus II, 1.6 TDCi, 90 HP, Sea Gray Metalic.
Alin!
1nsane Member

Maşina: Ford Focus II 2007 1,6 TDCI 90HP

Mesajde ciacly » 22 Feb 2011, 14:17

urme ca urme,sa vezi cand ti-s rupte toate firele si furtunele de la motor+ capote muscata+grila radiator rupta+ambele aripi zgariate.mica paguba nu? :|
Ford Focus Turnier 2001 1.6 16v.
my tuning:
- jante aluette 16"
- faruri dayline black
- folie geamuri(toata masina,mai putin parbrizul).:)
- sistem audio: amplif 500w + tub bas Renegate 350w.
ciacly
Ford Freak

Maşina: ford focus turnier 2001,1.6 16 valve 101 cp.

Înapoi la Help/Troubleshooting