$1 scrie:$2ntrebare: Daca se va opta pentru INCHIDEREA unei portiuni, de ce nu ne putem intoarce pe fix acelasi drum? Adica mergem 5-10 km, apoi intors frumos 180 de grade pe banda cealalta si inapoi la Hotel.
Adi (voi mai reveni la tine), fiecare se intoarce pe unde vrea. Asta am spus si mai sus: cine vrea sa continue drumul, e treaba lui, cine vrea sa se intoarca e treaba lui. Cine vrea sa ramana acolo cu cortul, e tot treaba lui.
$1 scrie:$2in ceea ce priveste distantele si localizarile si alte alea revin la o rugaminte pe care am avut-o la inceput atunci cind am deschis topicul in cauza: la subiect domnilor, la subiect.
m-as astepta sa vad aici urmatorul fel de discutie:
- cu ce putem ajuta fiecare dintre noi, -
Pai ma gandesc ca venitul e principalul lucru, nu? -
dar nu singurul- cum ne putem implica -
pai parca era organizat de Ford Romania -
Ford Romania organizeaza, cu ajutorul nostru, defilarea de duminica, dar sambata avem petrecerea de la restaurant si distractia din parcare- cum putem ajuta -
Asteptam sa ne cereti ceva, mai ales de la cei care au fost in organizare in ultimii doi ani -
cel mai probabil, organizatorii nu vor cere nimic nimanui, asadar initiativa proprie nu strica- ce putem face -
mi se pare aceeasi intrebare cu cele doua de mai sus -
atunci poti opta pentru acelasi raspuns 
- ce sponsor putem aduce
iarasi, nu e de competenta Ford Romania? -
Am raspuns mai sus: nu e de competenta Ford Romania, motiv pentru care fiecare din noi a inceput discutiile cu diversi potentiali sponsori- cu cine am vorbit pentru mediatizarea evenimentului
la fel ca mai sus -
Ford Romania se va ocupa de mediatizare (in principal defilarea, dar nu vor omite nici ziua de sambata), dar o stire in plus nu strica- ce idei aveti privind concursuri, premii, etc
Nu am fost intrebati -
dar stiti ca sunt incluse in program, asa ca le puteti dezbate aici- si asa mai departe.....
cat de departe?
pana la eveniment, poate un pic si dupa 
- adica : constructiv domnilor, constructiv! distructiv poate fi oricine.
corect! Dar constructiv cand putem face ceva, nu cand este "Ford Romania face ceva si noi vom fi acolo" -
din fericire, nu este situatia mentionata de tine legat de Ford RomaniaSi ca sa fiu foarte sincer, consider ca ei au mai mult de castigat de pe urma noastra decat noi de pe urma lor.
(Ti-am spus ca revin la tine) Ei profita de numarul nostru, noi profitam de expunerea lor media. Iar expunerea media respectiva costa cat 2-3 ZCF.
Pentru cei care nu au inteles sau nu au vrut sa inteleaga (sper sa nu fie cazul), incerc iarasi sa explic evenimentul:
Sambata: va fi organizat show-ul din parcare, iar seara va fi petrecerea. Ford Romania, in aceasta zi, este un simplu partener ce se putea numi "Gogu' sclipici, fabrica de becuri". Alaturi de Ford Romania va fi si un alt partener si, speram, mai multi sponsori. Mai multi sponsori inseamna concursuri mai multe, premii mai multe si, speram noi, costuri mai mici pentru participanti (facem tot posibilul sa scadem pretul intrarii la petrecere).
Duminica: Vom face, asa cum am facut si la precedentele doua intalniri, defilarea. Noutatea ce apare in acesta an este aceea ca Ford Romania doreste o colaborare doar pe aceasta portiune a ZCF. Astfel, ei s-au oferit sa acopere costurile de organizare a defilarii si sa se ocupe de tot ce presupune omologarea unui record (adica ceeea ce nu am facut noi in anii anteriori). Nu cred ca vor putea face asta singuri si vor avea nevoie de ajutorul nostru la organizare, dar este un mare pas inainte fata de ceea ce am reusit noi sa facem in anii anteriori. Avand nevoie de ajutorul nostru, vom impune doleantele noastre si vom tine cont de ceea ce e mai bine pentru membri.
Daca mai sunt nedumeriri cu privire la defilare, repet ceea ce am mai spus: nu vrem sa defilam 150 sau 200km. Vom face tot posibilul ca traseul
hotel - segment defilare - hotel sa fie cat mai scurt. Dupa defilare (adica dupa segmentul inchis unde s-au numarat masinile) fiecare poate alege unde merge: inapoi la hotel sau mai departe unde vrea.