Jaguar X-Type 2.0TDCI 131cp 2006
Marca/Model : Jaguar X-Type
Caroserie/numar usi : berlina 5usi
Kilometraj : 159000km
An de fabricaţie : 2006
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1998
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consum specific tdci 2.0 131cp
Nivel de echipare : NU STIU
Detalii nivel echipare : piele si scaune incalzite, radio/CD, lumini bord ambientale albe, climatronic, oglinzi pliabile electric, heliomate & incalzite, car-kit Nokia, senzori parcare cu afisaj metric, pachet crom, evacuari duble functionale, inox, scaune reglabile electric, etc.
Detalii sisteme siguranta : ABS
Alte comentarii : Garantie 6luni, 159.000km reali si doar 15.000km rulati in tara, provenienta Belgia adusa acum un an, primul proprietar consumabile schimbate recent, inca un set de roti pentru iarna, Bi-Xenon, folie omologata 3M, nefumator. Masina este impecabila din toate punctele de vedere rog si ofer seriozitate.
Preţ : 12.000euro. Posibilitate leasing 8000euro avans si 19 rate a 1200ron ce includ casco si tva si val reziduala 0.
Variante numai cu diferenta minim 4000eur.
Numele vânzătorului : Mihai
Telefon de contact : 0766750210
Caroserie/numar usi : berlina 5usi
Kilometraj : 159000km
An de fabricaţie : 2006
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1998
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : consum specific tdci 2.0 131cp
Nivel de echipare : NU STIU
Detalii nivel echipare : piele si scaune incalzite, radio/CD, lumini bord ambientale albe, climatronic, oglinzi pliabile electric, heliomate & incalzite, car-kit Nokia, senzori parcare cu afisaj metric, pachet crom, evacuari duble functionale, inox, scaune reglabile electric, etc.
Detalii sisteme siguranta : ABS
Alte comentarii : Garantie 6luni, 159.000km reali si doar 15.000km rulati in tara, provenienta Belgia adusa acum un an, primul proprietar consumabile schimbate recent, inca un set de roti pentru iarna, Bi-Xenon, folie omologata 3M, nefumator. Masina este impecabila din toate punctele de vedere rog si ofer seriozitate.
Preţ : 12.000euro. Posibilitate leasing 8000euro avans si 19 rate a 1200ron ce includ casco si tva si val reziduala 0.
Variante numai cu diferenta minim 4000eur.
Numele vânzătorului : Mihai
Telefon de contact : 0766750210
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 05 Ian 2011, 16:00, modificat 1 dată în total.
Motiv: Modificat nivel echipare - nu cred ca echiparea de catalog a fost "full fara navigatie"; aranjare anunt conform macheta + Avertisment pt. nefolosirea / necompletarea machetei.
Motiv: Modificat nivel echipare - nu cred ca echiparea de catalog a fost "full fara navigatie"; aranjare anunt conform macheta + Avertisment pt. nefolosirea / necompletarea machetei.
- MMihaiWRC
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo III 2.0 131cp