Legislaţie

Accident ARDAF Timisoara

Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Accident ARDAF Timisoara

Mesajde Flaful » 25 Feb 2011, 19:01

salut! Tragedia s-a intamplat in parcare la kaufland din timisoara, cand nefiind langa masina, un bou de sofer a intrat cu lama de dezapezire in masina mea parcata fiind. Dupa ce m-am plimbat prin tot orasul sa dau de el, am aflat ca are asigurare la Ardaf (sau asa isi aduce aminte). Ca prejudiciu sunt urmatoarele: grila cromata, zgariat adanc spoiler fata partea stanga, ornament lumini de ceata partea stanga zgariat adanc si numar de inmatriculare facut evantai si suportul rupt.
maine la ora 7 ma duc sa vbesc cu un sef, ca soferul nu are acte la el, ca el e angajat ca sofer si actele stau la sefi.
Cum trebuie sa procedez? Ce sa cer agentului de asigurari?
Va rog frumos sa ma ajutati caci nu am mai fost implicat in nici un accident never si imi este sa nu-mi iau tzeapa!
Va multumesc!
Flaful
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2, 2006, 1.6Tdci 80KW
VIN: WF05XXGCD56R34323

Re: Accident ARDAF Timisoara

Mesajde tudoralex » 28 Feb 2011, 13:15

Sper ca nu iti raspunde prea tarziu dar ai mare grija daca te-a lovit cu lama daca aceasta este acoperita de asigurarea RCA. Unele firme de asigurari incheie o polita separtata pentru lamele atasate utilajelor de deszapezire. Te poti trezi ca nu iti achita masina si te trimit la proprietarul utilajului care are doua variante- ori iti da banii ori iti da intalnire la tribunal.
tudoralex
Gold Member

Maşina: ford focus 2005 1.6i 100cp trend
VIN: wf05xxgcd55j34969

Înapoi la Legislaţie