Audio/Video/Navigatie

Conectare Redare Cd-player

Cum se poate da muzica mai tare ?

Conectare Redare Cd-player

Mesajde maxshop » 27 Feb 2011, 15:39

Am Focus 1 cu cd player CD6000 nu am umblat niciodata la el nu stiu nici cum se demonteaza ce vreau sa intreb si cer sfaturi :

- vreau sa conectez telefonul mobil la cdplayer in asa fel in cat sa l pot folosi atunci cand e activata optiunea GPS comnzile sa le aud direct in boxele masinii muzica oprindu se
- exista vreao posibilitate ??? ce sistem de legaturi are acest cd player exista posibilitatae conectarii prin ceva mufe cu telefonul ???
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Maşina: Audi A4 - 2007

Re: Conectare Redare Cd-player

Mesajde daniel_dur » 27 Feb 2011, 21:12

Doar daca ai varianta de 6000 cu Line In/Aux. Poti sa afli asta cautand butonul adecvat (Aux) pe panoul frontal. Mai departe vezi ca gasesti pe aici cum sa iti scoti mufa de auxiliar undeva la indemana.
Spor!
daniel_dur

Mesajde maxshop » 27 Feb 2011, 22:34

parca este asa ceva frontal ....restul mufelor ?unde dau de ele ?
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Mesajde daniel_dur » 28 Feb 2011, 23:08

Vezi ca se discuta despre asta pe aici. Trebuie sa scoti player-ul, iar in spate ai niste mufe neconectate. Tragi de acolo fire undeva la indemana.
Spor la cautat!
daniel_dur

Mesajde Alin! » 01 Mar 2011, 01:27

$1 scrie:$2 - vreau sa conectez telefonul mobil la cdplayer in asa fel in cat sa l pot folosi atunci cand e activata optiunea GPS comnzile sa le aud direct in boxele masinii muzica oprindu se

Eu nu prea am intels un lucru...muzica, in timp ce ai conectat telefonu cu optiunea gps, o asculti de pe player(ca e radio ca e cd) sau de pe telefon?
Daca e de pe telefon, si telefonul stie sa intrerupa muzica cand intra gps, e usor...dupa cum zice si colegul cu mufa AUX, dar daca tu muzica o asculti de pe cd sau radio de la player e mai nasol...tre sa inventezi mai multe...
Focus Fanatic
White and Proud owner of Ford Focus II, 1.6 TDCi, 90 HP, Sea Gray Metalic.
Alin!
1nsane Member

Maşina: Ford Focus II 2007 1,6 TDCI 90HP

Mesajde maxshop » 01 Mar 2011, 08:38

Probabil nu m am facut chiar asa inteles Alin ; chestia este ca

Am un N79 care are si gps incorporat pe care l mai folosesc la drumuri , doream sa l conectez la boxele fordului pentru ca atunci cand "matusa" zice "la stanga" sa o pot auzi in boxele masinii si eram curios daca cumva si muzica se oprea redata de cd playerul din masina ....dupa ce am citit la tine cred ca trebuie mai multe chestii inventate incat sa mi opreasca si muzica de la cd player
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Mesajde daniel_dur » 01 Mar 2011, 10:41

Deci daca vrei sa asculti muzica de la CD player si vrei ca anunturile doamnei din GPS sa iti intrerupa muzica... e mai complicat si nu stiu daca s-ar putea face. Ai putea sa "injectezi" semnal audio de la telefon in linia care vine de la cititorul de CD-uri si merge in preamplificator, dar asta inseamna ca atunci cand tanti zice ceva vocea ei se va suprapune peste muzica.
Daca schimbi pe AUX atunci ai sunet doar de la o sursa exterioara si CD player-ul functioneaza doar ca si amplificator.
Ceea ce vrei tu cred ca doar o unitate dedicata GPS poate sa faca (adica un CD player de masina cu GPS integrat)
Bafta!
daniel_dur

Mesajde maxshop » 01 Mar 2011, 11:25

Am inteles acum :) deci ori e alba ori e neagra..la ce am eu actual pe masina ....probabil varianta cea mai ok ar fi sa mi fac un playlist pe telefon pt muzica la drum si tot acolo gps ul prin telefon
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Mesajde daniel_dur » 01 Mar 2011, 12:26

Eu in locul tau asa as face. Pacat ca Fiesta mea are CD 4500....
daniel_dur

Mesajde maxshop » 01 Mar 2011, 12:40

da Daniel dar la e am scris eu mai sus nu stiu inca daca se va suprapune cu muzica redata de tel...nu am probat inca , tre sa iau un cablu de leg de la telef la acea mufa auxiliara a cd playerului
Have a nice life !!!
maxshop
Gold Member

Mesajde Alin! » 01 Mar 2011, 18:02

Pai nainte de a te apuca de cumparat cablu sau ce stiu eu..probeaza pe o pereche de casti sau pe boxele de la calculator...sau pe pe difuzorul de la telefon direct...
Daca merge atunci poti cumpara cablu si alte chestii... parerea mea...

@daniel_dur daca nu ma insel se poate face aux si pentru cd4500, dar tre sa desfaci playerul sa intri cu pistolul de lipit prin el si sa lipesti nush ce fire...parca vazusem un totorial pe undeva , mai demult..nu mai tin minte...daca te intereseaza anunta-ma sa-l caut.
Focus Fanatic
Alin!
1nsane Member

Mesajde daniel_dur » 01 Mar 2011, 21:40

Da stiu, te infigi in iesirea de preamp de la CD player. Dar trebuie sa iti faci un CD gol de 80 de minute. si o sa auzi o pauza de vreo cateva secunde de fiecare data cand ia CD-ul de la capat. Ma mai gandesc la aceasta optiune. Poate cand se mai incalzeste un pic sa pot lucra afara.
Merci de idee!
daniel_dur

Mesajde daniel_dur » 11 Mar 2011, 11:55

Alin, stii cumva de vreun tutorial altul decat asta care e facut pentru CD 6000?
daniel_dur

Mesajde Alin! » 11 Mar 2011, 14:34

Nu tot asta parca era....:-??
Focus Fanatic
Alin!
1nsane Member

Înapoi la Audio/Video/Navigatie