mda, shit happens...
nu cred ca a scapat careva de chestii d-astea.
aici te-ai uitat :
viewforum.php?f=33 ?
de exemplu
viewtopic.php?f=33&t=21593&start=0am fost la ei cand a trebuit sa inlocuiesc oglinda laterala (cu carcasa cu tot), si desi oficial cica n-aveau decontare cu ardaf au rezolvat fara sa mai umblu eu cu actele sau banii intre ei. Tel. de la ei il am de la DGAlexandru dar l-am pierdut intre timp.
Cand a fost nevoie de reparat/inlocuit/vopsit tablarie am fost la bdt si romcar (asta in primii doi ani, acum tocmai inchiendu-se al patrulea). Din fericire daca imi amintesc bine in ultimii doi ani am fost doar la un particular sa-mi retuseze ceva la ea, chestii mai minore sau pe care le-am ignorat. Am aceeasi culoare la masina (azi probabil ca ai trecut pe langa ea; a lui requiem era bot in bot cu a mea pana a plecat cu ea

). A iesit bine in final, dupa ce a trebuit sa le indic sa retuseze niste chestii, dar au si stat mult sa o faca, si s-a mai lasat si cu scandal, mi-au crapat si un parbriz, oricum altii au fost si mai putin norocosi, e o loterie, si n-am motive sa ma mai duc la ei.
Probabil ca muzica9 (parca Bogdan il cheama

) iti poate da unul unde sa te duci, ca are si el experiente cu d-astea. Si de unul DoubleD sau ceva de genul parca am auzit ca era bun, da asta acum ceva timp.