ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

LA MULTI ANI de 1 MARTIE !

01 Mar 2011, 09:12

LA MULTI ANI tuturor mamicilor,sotiilor,logodnicelor,surorilor,prietenelor,ibovnicelor,amantelor,vecinelor,soacrelor,cumnatelor,sefel

or si in general a tuturor femeilor (doamnelor) din viata noastra ! %%-

Sa ne traiasca ! Si sa ne iubeasca ! 8-}

APROPOS : Oare cate doamne ( daca exista ele) sunt pe forumul nostru ??? :-?? Putem afla ???
Fişiere ataşate
martisor1_thumb.jpg
600px-martisor_simplesvg.png

Re: LA MULTI ANI de 1 MARTIE !

01 Mar 2011, 11:54

Sunt 1343 :D

01 Mar 2011, 20:20

Multumesc eu in numele unora dintre doamne si ma minunez ca printre faruri, frane, cuzineti, volane si alte alea ale Fordurilor, se mai gandeste cineva si la noi, femeile, care stam cu modestie si dragoste in spatele unor barbati care sunt puternici (moral si normal) si datorita noua! :D %%- :-h

04 Mar 2011, 09:33

$1 scrie:$2ultumesc eu in numele unora dintre doamne si ma minunez ca printre faruri, frane, cuzineti, volane si alte alea ale Fordurilor, se mai gandeste cineva si la noi, femeile, care stam cu modestie si dragoste in spatele unor barbati care sunt puternici (moral si normal) si datorita noua! :D %%- :-h

Asta este DISCRIMINARE !

De ce sa multumesti numai in numele unora dintre DOAMNE si nu in numele tuturor colegelor noastre ?

Sunt unele care nu merita ?

Glumesc desigur , La multi ani ,inca o data si inca o data .....paaaana la 8 Martie ! @};- @};- @};-

04 Mar 2011, 10:47

[quote="capriss_mk lll,870655Asta este DISCRIMINARE !
De ce sa multumesti numai in numele unora dintre DOAMNE si nu in numele tuturor colegelor noastre ?
Sunt unele care nu merita ?
[/quote]
Ideea era ca nu puteam sa vorbesc decat in numele celor pe care le stiu personal (si sunt cateva doar).
In general toate femeile merita, chiar si numai prin prisma faptului ca sunt singurele care dau viata pana la urma...
Si cum pasionate de ovalul albastru sunt destul de putine, las barbatilor prilejul sa-si dovedeasca aprecierea!!! :D :D 8-}
Răspunde