Am alimentat eu aseara de la MOL, 5,31lei litrul de benzina de '95.
$1 scrie:$2i lumea e prosta !!!
Daca ramai fara benzina sau ai un drum mai lung de facut si trebuie sa alimentezi neaparat, nu inseamna ca esti prost...
Asa..., ce sa facem... sa mergem cu trenul de la Bucuresti la Brasov de exemplu, si sa facem dublu ca timp ori sa mergem cu autocarul si sa platim acelasi pret ca si cum am alimenta cu benzina...?! Referitor la confort cred ca nici nu se mai pune problema...
Daca transportul in comun ar fi ieftin cum este in alte tari iar legaturile sigure si rapide, si am ajunge de la Bucuresti la Brasov, de exemplu, in acelasi timp ca si cum am merge cu masina, cred ca multi dintre noi ar renunta sa foloseasca atat de frecvent autoturismul proprietate personala si am merge mai mult cu transportul in comun...
Dar atat timp cat vara te coci de caldura si iarna ingheti in mijloacele de transport in comun, te calci in picioare, suporti toate mirosurile, ajungi cu intarziere la destinatie fara a justifica pretul prea mare al biletului de calatorie, iar de acolo iei repede taxi-ul pentru ca esti in intarziere... cred ca toata lumea o sa aleaga sa mearga cu masina si implicit toti vom alimenta cu benzina iar de aici pretul mare la carburanti...