$1 scrie:$2vony remarcile tale acide din ultima vreme au cam inceput sa ma deranjeze.
Asta n-ar fi o problema daca remarcile acide ar exista.
$1 scrie:$2red ca pot face diferenta dintre piulitele pentru jantele de tabla si cele destinate jantelor de aluminiu.
Nu am spus ca nu faci diferenta, doar ca din ceea ce ai scris acolo, initial, reiesea ca totul s-a petrecut in aceeasi zi si ma gandeam ca nu ai avut cand sa iei piulitele adecvate. In plus, te intrebam pentru ca as fi putut sa te ajut cu niste piulite pentru jantele de aliaj (eu le iau cu 10RON, dar am evitat sa mai spun pretul dupa ce ai zis cat ai dat pe ele: nu am vrut sa fie ceva de genul "pfua, nu ai facut bine, ai dat mult etc."). Notam asta cu 1.
$1 scrie:$2u as vrea sa amintesc celebra perioada a Focusului de carton un sincer ma asteptam sa temperezi aberatiile de acolo.
Carton / carbon, dpdv fonetic sunt foarte apropiate. Cand am facut mentiunea respectiva nu m-am referit la nimeni. Notam asta cu 2.
$1 scrie:$2u eu m-am erijat in mentor sau alte idiotenii de genul.
Asta asa e, motiv pentru care eu am tot intrebat "Cine sunt mentorii?". Notam asta cu 3.
$1 scrie:$2and am vorbit de St ma refeream la senzatiile pe care le poti avea in masina, nu intr-un versus cu o masina de famile destinata unui alt gen de exploatare.
Exact ceea ce am spus si eu. Multumesc pentru confirmare.
$1 scrie:$2i mentionat si focusul pe care l-am avut
Ba nu prea l-am mentionat.
$1 scrie:$2e rog frumos pe viitor sa-ti tii "cai putere " necesari in discutiile tale cu Adi despre bov sau bou pe alt topic.
Adi banuiesc ca este "wacher", iar caii putere nu au fost implicati in discutiile de aici. Cat despre BOV, omul a spus ca trebuie sa auzi cum suna Mondeo si ma gandeam ca i-a pus acel BOV despre care ne tot vorbea si care, nici pana in ziua de azi, nu l-a aratat sau macar sa spuna ca a fost o aberatie.
$1 scrie:$2u cred ca este corect sa aberati pe aici.
Ai dreptate, nu este corect. Poti totusi sa-mi spui cu ce am aberat?
$1 scrie:$2tii a fost o perioada in care ti-am admirat masina
Nu ai de ce: este cat se poate de banala.
$1 scrie:$2i chiar m-am simtit onorat ca postezi pe topicul meu dedicat focusului.
Nici asta nu ai de ce: doar imi dau si eu cu parerea sau comentez asupra celor prezentate.
Revenind acum la notele 1, 2 si 3 vreau sa iti spun ca acolo te-ai agitat degeaba. Te-ai simtit lezat, desi nu aveam nimic cu tine. Asa ca incearca sa temperezi acest sentiment de persecutie din partea mea. Te tratez ca pe oricare alt membru al forumului: spun atunci cand am ceva de spus.