O gluma pe care am pus-o la cale ad-hoc. Va povestesc pe scurt si nu va spun ce cuvinte s-au aruncat atunci ca nu e frumos
-un bun prieten se certase cu prietena si nebuna cand a plecat de la el din casa si-a luat catrafusele;
-amicu' ofticat avea la el in masina pasaportul ei si certificatul de nastere si niste bulendre si a sunat-o si i-a zis ca le da foc;
-ea s-a intors la el acasa si i-a luat TOATE actele din casa de cand era el mic si pana acum (inclusiv diplome de studii, acte de casa, masini etc);
-au vorbit la telefon sa se intalneasca pe Nerva Traian (cine e din Buc stie) sa faca schimb de acte, de cheie de apartament si alte amabilitati;
-noi ajungem primii in locul respectiv si vis-a-vis observ masina (un VW Tuareg negru) unui bun prieten de-al meu care lucreaza prin ministerul de interne si care are un tata celebru

moment in care ma izbeste ideea diabolica. Tipul are Tuaregul echipat cu girofar, proiectoare ros-albastre, sirena, statie etc + arma in dotare;
-il sun si ii zic in 3 cuvinte care e faza si ii zic ca in apox. 10 min o sa vina o tipa cu un megane alb exact vis-a-vis de masina lui iar planul ar fi ca el sa plece 10 metri mai incolo, sa intoarca, sa dea drumu' la toate porcariile de pe masina si sa o legitimeze pe domnisoara sub pretextul ca a fost data in urmarire generala pt ca a spart casa dnului X;
-eu cu ma' frend ne-am parcat dupa o duba si am asteptat sa vina duduitza;
-iata ca vine, se da jos si incepe sa cotrobaie prin portbagajul de la megane printre bulendre - in acelasi timp tipu' cu Tuareg intorcea relaxat la 15 metri de ea si cand ajunge la 4-5 metri aprinde toate proiectoarele, flash-urile si bipaie de 2 ori din sirena;
-don'soara a incremenit pur si simplu cu mainile in portbagaj;
-era timpul sa ne prezentam si noi la locul faptei;
-eu am stat numai in spatele jeepului pt ca nu mai puteam de ras cand am vazut ca prietenu meu care trebuia sa fie in urmarire generala incercand sa prinda infractori periculosi, era incaltat in shlapi de casa;
-au urmat discutii in care duduia disperata incerca sa ii explice domnului politist ca de fapt era casa prietenului ei si ca are si poze cu el pe telefon de cand au fost la Vidraru
-au facut schimb de acte si alte alea si domnisoara nu stie nici in ziua de azi ca ce s-a intamplat nu a fot real

Obsedat de ordine si disciplina.