M-am chinuit 3 zile pentru ca nu am gasit un program de editare pe care sa-l inteleg. Pana la urma am gasit si clipul a iesit asa cum il vedeti. Din sonorul original nu se mai intelegea absolut nimic (am marit viteza de 4 ori) asa ca am cautat niste melodii care sa "tina ritmul" cu deplasarea. Cum nu ma pricep la genul respectiv, am ales si eu din ce mi-a picat prin mana.
Am mai fortat cate o depasire, dar la pietoni am avut grija. In film totul pare mai periculos, dar nu uitati ca viteza clipului este marita de 4 ori.
Ionutz a mers excelent, problemele au fost la copilot care nu prea vedea punctul de pe harta. Toxi a fost Cronos al nostru si ne spuneam mereu cat avem de recuperat. Ce sa mai: a fost o munca de echipa.
Au mai vazut cativa amici clipul si le-a placut foarte mult. In plus, baietii de la Action Camera au sunat deja ca vor sa mai facem unul. In perioada urmatoare sunt eu cam prins, dar ma tot bate gandul sa fac ceva de genul asta prin Pitesti. Sper sa obtinem atunci de la Action Camera mai multe camere, sa avem mai multe filmari.
Multumim pentru aprecierile asupra filmului si trebuie sa atrag atentia ca filmul nu avea nici o valoare daca nu era organizat raliul. Asadar felicitari organizatori!
PS: Martini, sa nu uiti mentiunea mea de dupa raliu.