Vad ca s-au mai potolit spiritele si mesajele s-au mai linistit. Asadar este timpul meu: Vedeti voi, mai mult decat caii putere, linia, suspensia, varsta, modelul, aspiratia, RPM, computerul si altele, exista un lucru despre care poate ar trebui sa deschidem un topic separat; aspectul romantic, in detinerea unei masini.
Nu vreau sa spun nimic inainte de a multumi o data in plus celor care mi-au raspuns din toata tara, asta dovedind ca suntem o familie, mare care se afla sub tutela pasiunii pentru masini Ford, iar pasiunea ... duce la romantismul de care vorbeam.
Nu pot sa nu fiu foarte emotionat de urarea pe care mi-ai facut-o (DanielArdelian2), ai sesizat exact ce vreau eu, fii sigur ca am trecut si eu prin etapa "sportiva" cand faceam 14min pana la serviciu, pe un drum aglomerat, acum este vremea sa pastram ce avem.
Pentru verga_Cip si toti ceilalti care au "apreciat" gluma cu poza aia, toate cele bune si daca vreodata peste ani, o sa ne intalnim, promit ca am sa aduc o "mostra" (a zonei) cu acelasi numar de grade, dar pe plus.
Fiesta 1.25i, chiar crezi cai prea galbena ? vorbim doar de o "batrana" ...
Mai vreu sa-i multumesc in mod deosebit lui altauprieten, care-mi propune un nume extraordinar de frumos: Fordmydarling, foarte frumos, multumesc mult, dar poate pentru primul Ford nou pe care-l voi achizitiona ... (si te rog nu confunda Slanicul cu Valeniul

)
Pentru alen, as vrea sa-l asigur ca intradevar sunt un veteran inrait, My Darling este la Service si deja am informatia ca "resuscitarile necesare" ma vor costa mai mult decat as putea lua prin vanzarea ei, dar pentru un "romantic Ford Sierra"
mai bine nu-i de ajuns !!!
Curand am sa plec din tara, nu pentru multa vreme, sigur ne vom mai intalni ! si va rog sa nu uitati de mine, ma invart pe site-ul acesta in zona Sierra.
Va urez la toti, multi km fara probleme si cu cea mai buna priza la asfaltul fara de sfarsit !