sincer nu mai am chef de joaca.
cineva drag a avut o problema grava, si a ajuns si la acest institut.
poate cand treci printr-o... hai sa nu zic drama, sa zic o problema grava, iti dai seama ca nu mai e de joaca.
si ca sa iti arat ca am luat lucrurile in serios, ieri am trimis un mail catre institut, cu o propunere.
am facut acest gest deoarece am intrat pe site-ul lor si acolo nu am vazut un cont si o banca unde s-ar putea face eventualele donatii.
am sa redau integral raspunsul domnului Tudor Simionescu de la Institutul Inimii"Stimata Dna ---,
Va multumesc pentru mesaj, pentru aprecieri si pentru intentia de a ne ajuta in activitate.
Pe site-ul Institutului se gaseste un link la Fundatia «Inima Transilvaniei » unde se pot face donatii sau catre care se pot directiona 2% (contul bancar si formularul 2% sunt postate).
Va asiguram ca orice ajutor va fi facut public pentru a sublinia importanta gestului si recunostinta noastra, in numele pacientilor pe care ii servim.
Cu consideratie,
Tudor Simionescu
Tudor SIMIONESCU MD MPH
General Manager
Institutul Inimii / The Heart Institute"
Eu nu am gasit inca linkul,
dar daca vreti sa ma ajutati il puteti posta voi, si ca o comunitate unita ce suntem, sa participam si noi activ cu o suma cat de mica.
Caterinca ieftina nu isi are locul, iar oamenii astia duc performanta la un alt nivel.
Nu e cazul sa amestecam mere cu pere, spitale cu biserici.
Bineinteles donatiile ( ca de aia se numesc donatii ) nu sunt obligatorii.
http://www.institutulinimii.ro/