Schimbatorul de viteze agata la rece!
Salut tuturor! Sunt la inceputul epocii ford, asa ca nu am postat pana acum prea mult, ci m-am informat citind topicuri cu sau fara sens (mai mult cu, datorita rabdarii baietilor). Am o CHESTIE, ca nu o pot numi chiar problema: cand e frig afara, ca acum, -10 grade aproximativ, schimbatorul imi ramane blocat pe treptele I si a II-a. Las masina aprox. 2 min sa se incalzeasca, cand trebuie sa schimb aIII-a, trebuie sa fortez mai tare schimbatorul, pana se aude ca ceva cedeaza. Am schimbat uleiul cu REPSOL 75w90, si imi face la fel. Mentionez ca dupa ce se "sparge gheata", nu mai are absolut nimic.Ceva idei?
PS: Promit sa pun poze cu masina dar dupa ce o voi spala, ca pana acum noroiul si-a spus cuvantul (si prezentarea planurilor pe care le am cu ea)! Nu stiu daca conteaza, masina este 1.8 TDDI, an 2000.
PS: Promit sa pun poze cu masina dar dupa ce o voi spala, ca pana acum noroiul si-a spus cuvantul (si prezentarea planurilor pe care le am cu ea)! Nu stiu daca conteaza, masina este 1.8 TDDI, an 2000.
Nu lua viata prea in serios! Oricum nu rezisti glumelor pe care ti le face!!!
-
shtresatu - Incepator
- Maşina: Multumit posesor de Focus 1.8 TDDI, 90 CP, iunie 2000!
- VIN: WF0NXXGCDNYD24973