Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Unde se vor tine intalnirile ClubFord Cluj?

Chestionarul s-a închis pe data de 30 Sep 2011, 14:25

Iulius Mall
2
9%
Polus Center
21
91%

Voturi totale : 23

Re: CLUJ - Intalnire MARTIE

06 Mar 2011, 19:32

Care coleg de-al nostru are focusul combi cu CJ XX ADA ? Nu mai stiu username-ul....

06 Mar 2011, 21:00

salut, Doru

intalnirile se tin lunar, in fiecare a 2-a sambata a lunii, intotdeauna in acelasi loc: parcarea supraterana a Auchan de la Iulius Mall, de la ora 11 am; nu exista un desfasurator prestabilit al intalnirii: lumea vine, parcheaza, se prezinta - daca sunt nou veniti - si se discuta pe cele mai diverse teme

ca observatie personala - nu fii dezamagit daca, la prima intalnire, nu vei auzi prea multe povesti despre partea tehnica - cei care ne cunoastem de multa vreme am cam epuizat noutatile in domeniu si am trecut la altceva; daca vii cu un subiect, insa, sigur vei auzi pareri si sfaturi pertinente

te astept sa-ti formezi singur o opinie sambata viitoare

ca sa fii la curent cu noutatile ClubFord Cluj, inscrie-te in grupa folosind linkul din semnatura mea

06 Mar 2011, 21:08

@ titocus: Alin Petrovan

07 Mar 2011, 19:19

pt. dbodarnea, eu am un focus...problema e ca mi in service si nu cred ca il voi scoate abia saptamana viitoare. e problema daca vin cu rezerva?:))) mai am un logan...sper sa nu va deranjeze:D

07 Mar 2011, 22:57

De curiozitate, stie cineva de vanzare 205/50/17 second? Ms :)

08 Mar 2011, 09:10

@doru 90: poti sa vii cu ce vrei, au mai fost fordisti care s-au prezentat la intalniri cu Renault Clio, cu Dacia Logan... :) ideea e sa vii

08 Mar 2011, 12:37

no poi ne vedem sambata ... abia astept sa va cunosc:D

08 Mar 2011, 20:11

din pacate nu pot veni pt ca in weekendul acesta eu si violet vom fi in satu mare :(

09 Mar 2011, 13:22

Salut,

Vin si eu daca pot (nu am mai fost). Am inteles ca in parcarea supraterana dar unde ne vedem exact? E parcarea aceea care e in aer liber (neacoperita)?
Chiar as avea unele intrebari "tehnice" pentru cei mai stiutori in ale fordurilor.
Eu am o Fiesta rosie asa ca daca ma vedeti aruncati cu ceva dupa mine ca sa nu intreb pe toata lumea care e pentru intalnire :))

O saptamana buna.

09 Mar 2011, 17:07

da parcarea aia e de care zici tu, ii cea mai apropiata parcare descoperita de blocul nou ce s-a construit acum recent, ala cu verde si alb!

09 Mar 2011, 19:20

banuiesc ca acolo unde e intrarea la auchan...

10 Mar 2011, 08:19

Da, chiar langa intrarea spre scarile rulante spre Auchan.

10 Mar 2011, 21:11

Salut !! Ce faceti?...sper ca sambata ne vedem!!! ca de o saptamana tot astept sambata asta sa vin la intalnire:D

11 Mar 2011, 08:56

Ma primiti si pe mine la intalnire?:-) ar fi prima intalnire cf la care vin...:-P

11 Mar 2011, 09:31

primim pe oricine numai sa vina :)

11 Mar 2011, 15:20

Salut. Parcarea de care vorbiti e cea unde trebuie sa urci rampa si ajungi sus de unde poti sa iei liftul ca sa ajungi in iulius mall?
Adica daca vi de la caminul economica nu o iei prima la stanga sa intri in parcarea subterana , ci a 2-a care te duce la rampa aia pe unde mai asteapta taximetristii. Cel putin eu asa inteleg.... Oricum ma ghidez eventual unde o sa vad mai mult albastru in fata ochilor si mai multe litere de D R O si F :)) .

11 Mar 2011, 17:25

ma primiti chiar si pe mine? adica pot sa vin si eu? chiar pot? vai ... dar nu va mai cunosc dupa atata timp ... (citat din mo si foca =)) )
ps: poate ajung si eu maine

11 Mar 2011, 17:29

toata lumea e binevenita

@ ferrari: tu esti guest star :P

11 Mar 2011, 17:41

uau de 2 saptamani tot astept ziua de maine:))

12 Mar 2011, 13:11

Eu nu ajung...se pune gresie pe la mine....

12 Mar 2011, 13:12

$1 scrie:$2 titocus: Alin Petrovan

Multumesc, dar ma interesa nick-ul de pe forum :D. Numele il stiam.

13 Mar 2011, 09:41

Pozele facute de Dana: gallery/menu.php?gallery=public&album_id=741

13 Mar 2011, 11:47

is frumoase pozele.:)

13 Mar 2011, 22:42

vad ca v-ati adunat destul de multi, imi pare rau ca nu am ajuns si eu la intalnire

14 Mar 2011, 12:34

@slashguitar and Sn0wm4n: va rog sa ma contactati pentru a va da canile personalizate; v-am trimis detalii pe PM

@ all: mai am 2 seturi de suporti de numere personalizati ClubFord; doritori?

14 Mar 2011, 14:27

Cu cat dai un set de numere? M-ar interesa ca cel de pe spate nu mai tine numarul si e prins cu chestii de-alea de plastic subtiri si arata urat. Le dai doar la set sau si doar o bucata?

15 Mar 2011, 00:05

vreau eu un set. fata-spate...cat costa?
Imi cer scuze ca nu am ajuns dar a trebuit sa fac o favoare si sa tractez un prieten din floresti:(

15 Mar 2011, 07:34

@GrigoreS: Daca tu vrei doar o bucata, o iau eu pe cealalta, ca sa fie luat setul intreg, ca la mine una bucata sta prin sant de mult uitata.
@dbodarnea: Ar fi ok asa?

15 Mar 2011, 08:29

Am vorbit deja cu dbodarnea si iau un set intreg. Sorry. Sper sa ajung azi sa-l iau.

15 Mar 2011, 14:38

@ paul91: un set costa 14 lei (cost de transport inclus); mai este 1 set disponibil
Răspunde