Salutare la toata lumea!
Ca si nou membru in club, tin foarte mult sa felicit cei din condurecere, organizatorii acestei intruniri anuale, in care am toata speranta ca o sa iasa bine. Ca si in cazul lui andrei_bogdanionut, am stat 3 ore la munca, si 1 acasa, pentru a termina de citit topicul, si dupa sa imi dau si eu un pic cu parerea.

. Locatia este foarte bine aleasa, chiar nu am mai fost in zona respectiva de cand mergeam in delegatii cu tata, (acu 15 ani cred) si cascam gura pe scaunul din dreapta in toate partile. Am ramas profund impresionat de privelisti, si abia astept sa le vad din nou. Prin asta, imi exprim dorinta de participare la intrunire in proportie de 80% (restul 20% fiind probleme neasteptate ce pot aparea).
De asemenea tarifele obtinute pe cazare si meniul de sambata seara au un pret mai mult decat decent. Facilitatile care le pun la dispozitie, diversificate si numeroase.
Avand in vedere ca lucrez pentru Continetal Romania, mi-a venit o idee pe moment, care as vrea sa o fructific maine la munca poate cu ceva rezultate, sa conving pe cei din conducere sa sponsorizeze si ei cu ceva. La ce m-am gandit, poate sa organizam un concurs ceva in parcare (traseu printe jaloane) sau poate stiu eu pe un traseu de munte,drift/drag tot in parcare daca se poate, si ca premiu, ma gandeam poate o sa sponsorizeze cei de la Continental cu un set de cauciucuri de vara pentru castigator, sau tricouri, sepci, si alte chestii pentru ceilalti clasati. Poate macar sa pot obtine o finantare catusi de putina care sa contribuie la fondul de cheltuieli. Inca nu stiu ceva sigur, asta este doar o idee de a mea prin care as dori sa pot ajuta.
Ramane sa discut sigur maine, cred ca le-ar suride si celor de la Continental pentru o mica investitie, sa poata beneficia de ceva reclama.
Referitor la ce alt ajutor as putea sa aduc, am vazut ca discutati de realizarea afiselor pentru eveniment. Ma pricep, nu pot sa zic ca is geniu al Photoshop-ului, sa editez/creez poze/imagini/autocolante etc. Daca aveti nevoie de ajutor in privinta asta, as putea sa ajut. Ce idee mi-a venit, asta nu stiu daca ati practicat-o si in anii trecuti, s-au va-ti gandit deja la ea, numerele care sa le punem pe masini, sa fie ceva personalizat ford, stiu eu cu logo FORD, o masinuta ceva, si numarul propriu-zis, si sa fie autocolant. Nu definitiv lipit pe parbriz/luneta, ca ulterior sa il poata indeparta daca doreste fiecare. Asta ca o alta idee. Daca vi se pare ok ideea, am sa incerc sa fac o prima varianta a acestui autocolant, sa vedem cum iese.
Nu pot sa urez decat succes in continuare in organizarea intrunirii, si sa vina cat mai repede weekend-ul Rusaliilor, sa va cunosc si eu pentru prima oara.