Jante aliaj 15" orig. Ford model unicat, proiectoare Focus 2
Dupa cum spune si titlul, dau la schimb un set de 4 jante din aliaj Ford, 15", 5X108, vopsite alb, model unicat, nerulate in RO. Ma intereseaza doar jante originale Ford, in special cele Y pe 16", dar nu exclud si alte variante.
Desigur se poate oferi sau percepe diferenta de bani.
Jantele sunt aduse din Germania, nerulate in tara, nu au crapaturi, julituri, zgarieturi, nu sunt sudate, indoite si nu fuleaza (sunt verificate la Autosoft).
Sunt reconditionate, in sensul ca au fost degresate si vospite intr-o vopsitorie auto. Nu au fost puse pe masina.
Li s-au aplicat 2 straturi de spritzchit (sper sa fi scris corect), 4 straturi de vopsea alba (cod A51) si la final 2 straturi de lac.
Momentan jantele nu au supape de aer pe ele (au fost indepartate la vopsit) si nici capacelele de la mijloc (le voi achizitiona de la colegul slick99). Urmeaza ca in perioada urmatoare sa fie montate si aceste elemente, noi.
Cei interesati de schimburi sunt rugati sa ataseze poze cu jantele pe care le propun ca schimb, numai daca acestea indeplinesc conditiile estetice si tehnice prezentate de mine la setul pe care-l ofer spre schimb.
Motivul schimbului: am primit 2 seturi de cauciucuri (vara+iarna) pe 16" si in plus imi place ft mult modelul in Y.
In pozele urmatoare am sa atasez si o poza cu jantele inainte de vopsire.
Toate cele bune.
- Fişiere ataşate
Motiv: Titlu.
-

burly - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus 2, 1.6, 100 Cp - benzina, Trend Style 2007
- VIN: WF05XXGCD57J53258
Up!