Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut chedere pentru faruri - Ford Focus Mk1

13 Mar 2011, 13:52

Dupa cum spune si titlul topicului, caut chedere pentru farurile de la un Ford Focus Mk1 (este vorba de cel din semnatura). La unul dintre ele a inceput sa se dezlipeasca, l-am lipit la loc dar cred ca este o solutie de moment care nu v-a dura prea mult in timp.
Daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva sau o firma de distributie, va rog sa postati aici.
De asemenea sunt interesat si de unele second, provenite de pe o alta masina, dar sa nu fie coapte de timp si de soare...
Va astept cu oferte si informatii... si de ce nu, solutii... ;)

Re: Caut chedere pentru faruri - Ford Focus Mk1

14 Mar 2011, 09:11

o idee de la mine ; silicon pasta la tub de preferat culoare inchisa gri, modelezi drept garnitura in jurul farului ( daca este cea care cred eu ca e ) inlaturi excesul aplicat si ramane doar ce ai nevoie..mult mai bun ca o garnitura bun izolant

Re: Caut chedere pentru faruri - Ford Focus Mk1

14 Mar 2011, 09:39

Mersi pentru sfat.
M-am gandit si eu la ceva de genul acesta... dar asta implica sa stau undeva cu capota ridicata la masina timp de minim 24h cat are termen ca se intareste siliconul... si nu stau la casa, ca sa las masina asa... O sa incerc sa vad cum iese cu o banda din aceea de cauciuc autoadeziva care se lipeste pe tocul usii...
Pana atunci mai caut... poate gasesc pe undeva...
Oricum mi se pare ciudat si inadmisibil in acelasi timp ca acele chedere sa vina impreuna doar cu farul... E clar ca in timp se duc si trebuie inlocuite ca si chederele de la usi. Trebuie sa fie pe undeva cineva care le produce si comercializeaza... numai ca nu stim noi...
Subiect închis