Help/Troubleshooting

Dezechipare interior Focus I

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Dezechipare interior Focus I

Mesajde AMIRC » 19 Mar 2011, 07:34

Buna ziua,

Ma numesc Adrian, am cumparat un Ford Focus break din 2004 si este zgariat bine cu cheia.
Am decis sa l vopsesc total, dar pentru asta este nevoie sa dau jos toata tapiteria interioara cu tot cu plasticurile de pe stalpi, pentru a demonta barile de plastic de pe masina.
Cineva mi a cerut o suma mare de bani pentru aceasta operatie si de aceea am apelat la forumul dumneavoastra..

Va multumesc.
Ford Mondeo Duratorq DI 16V
AMIRC
Incepator

Maşina: Ford

Re: Dezechipare interior Focus I

Mesajde aeon07 » 21 Mar 2011, 11:45

eu nu as revopsi sub nici o forma toata masina doar pentru o zgarietura
sansele sa o capeti din nou sunt foarte mari, si atunci ramai si cu banii dati si fara vopseaua originala si cu interiorul harababura (categoric la remontare plastice/tapiterie nu va fi la fel ca "din fabrica")
iei un creion cu vopsea culoarea masinii, acoperi dunga si asta e
aeon07
Gold Member

Maşina: Ford Focus 2 sedan, nov.2007, 1.6 TDCI, 90 CP

Re: Dezechipare interior Focus I

Mesajde AMIRC » 22 Mar 2011, 11:14

Buna ziua.
Ideea este urmatoarea....masina a fost zgariata pe o parte cu simt de raspundere...ca altfel rezolvam problema cu un marker de vopsea..
Mi se cam rupe inima cand ma uit pe partea zgariata...

Multumesc.
Ford Mondeo Duratorq DI 16V
AMIRC
Incepator

Maşina: Ford

Înapoi la Help/Troubleshooting