@florin21 ; da , la acel traseu ma refeream , am vizionat prezentarea de pe youtube si mi-a placut ( acum nu sunt sigur daca ''florin21'' = '' nyk64 '' sub numele caruia este postat pe youtube ) , dar cel mai mult mi-a placut prima melodie din clip , o ascult in fiecare zi acum , cu ''repeat'' !
vorbesc aici de ''simulare traseu 1=calimanesti '' , parca asa e pe youtube...
l-am revazut de atatea ori , incat ma simt , de parca am fost acolo de vreo zece ori pana acum...
@wador ; multumesc pt informatiile amanuntite , nu strica deloc , chiar ajuta consistent , repet , nu am fost vreodata prin acele locuri ...
dar , in ultima vreme , tot pe youtube , vizionez tot ce se poate referitor la drumurile din zona ,plus google maps , google earth , astfel incat , deja am o imagine foarte aproape de realitate , a ceea ce exista in zona voastra....
tot in aceste zile , spre rusinea mea , am auzit despre micii ''mari'' de la Dedulesti , pana acum , nu-mi spusese nimeni ....deja salivez ...
si , referitor , la zone ''fierbinti '' de pe drum , no problem , masina e dotata cu detector si navigatie , plus ochii mei vigilenti la traseul de urmat !
sper doar , sa nu intervina neprevazutul pana atunci , sa nu pot ajunge , dar imi doresc .
cu bine ,