Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Problema citire CD la MP3 SONY

20 Mar 2011, 17:23

Salut
Am un MP Sony cu magazie de 6CD si am observat ca dupa ce functioneaza aproximativ o ora pe CD, imi citeste CD-ul intrerupt...adica sare. Si chiar daca schimb cd-ul tot sare.
Am incercat si cu un CD original si unul Traxdata si nu a mai facut la fel. Sa fie de la CD, in functie de marca? sau se incalzeste dupa un anumit timp de functionare si din cauza asta sare?

Re: Problema citire CD la MP3 SONY

20 Mar 2011, 20:27

Oare trebuie curatata lentila?

20 Mar 2011, 20:35

se curata lentila, se curata si se unge sistemul mecanic de transport al blocului optic.
poti sa ai destul praf adunat acolo.

20 Mar 2011, 20:51

Maine o sa il duc la un electronist sa il curete! Sper sa fie da la asta.

20 Mar 2011, 21:06

intreruperea citiri se intampla de obicei de la mizeria care apare pe mecanismul de transport.
un electronist bun ti-l face. sa nu asculti la vrajeala ca iti schimba blocul optic ca acesta nu are nimic. daca era defect nu-ti citea deloc cd chiar si dupa curatare.
sa curete si sa unga motorasele, melcul pe care se plimba blocul optic, etc...si o sa vezi ca o sa mearga.
bafta.

20 Mar 2011, 21:15

Mersi mult pt sfat! Pana la un moment dat citeste perfect, fara nicio problema. Inainte nu facea asa, cred ca nu era praf pe acolo.

22 Mar 2011, 07:59

inearca sa faci cd-urile in ce-a mai mica viteza pe care o poate scrie comp-ul tau...si dupa aia sa ma anunti daca mai face asa?

22 Mar 2011, 08:55

Sfatul asta e bun pentru oricine, nu doar cei ce au probleme cu citirea CD-urilor. Faceti scrierea la viteza cat mai mica, daca se poate 8x-16x (mai ales ca un CD se scrie destul de repede), si o sa tina mult mai mult.

22 Mar 2011, 17:54

Cred ca este de la Cd-uri, depinde de calitatea lor si de modul de scriere.. Am observat ca daca folosesc un CD original nu sunt probleme. O sa caut sa cumpar CD-uri Verbatim sau Sony, nu stiu....... care sunt mai bune?
Am avut un CD 6000 dreptunghiular care citea orice, apoi am avut unul oval care mai dadea CD ERROR....

problema SONY MP3 oval ford

22 Mar 2011, 19:21

Salut
Am un mp3 sony cu 6cd, modelul oval, si am o problema cu el.......dupa aproximatix o ora de redare a cd-ului nu mai citeste cum trebuie si incepe sa imi sara, citeste cu intreruperi.....banuiesc ca se incalzeste si nu mai citeste lentila cum trebuie. este posibil sa fie de la calitatea cd-urilor si de la scrierea lor.
o curatare a lentilei ar ajuta sau este lentila pe duca.
Mentionez ca daca il las 2-3 ore citeste cum trebuie.
Poate a mai avut cineva aceeasi problema cu un CD player si imi spune cum a rezolvat.

Re: problema SONY MP3 oval ford

25 Mar 2011, 22:54

aceiasi problema o am si eu exact ca si a ta
numai ca al meu e modelul celalalt de sony dreptunghiular
poate ne poate ajuta cineva
lupa am curatato eu dar tot asa face

25 Mar 2011, 23:06

ai mai deschis acum cateva zile un topic cu aceeasi problema.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=54&t=62273

26 Mar 2011, 10:47

Da, stiu.
Ma gandeam ca aici se vor uita mai multe persoane, fiind un topic pt probleme audio.
Am curatat lupa, am schimbat tipul CD-urilor......nu stiu daca mai face asa pt ca nu am facut niciun drum mai lung.

04 Iul 2011, 08:53

S-a rezolvat. Era de la CD-uri...mai exact modul de scriere a lor. Nu trebuie umblat la calc in timp ce scrie cd-ul.

13 Noi 2011, 13:32

Salutare! Am un CD-player Sony RD3 si nu merge displayul, in rest functioneaza perfect. Are ceva sigurante sau trebuie schimbat total?

18 Sep 2014, 19:39

Alta problema la un sony 6cd. Aveam un cd in el pe care l-am scos din greseala. Am vrut sa-l bag inapoi si nu mai intra. Ceva se opune in interior. Practic fanta respectiva e inchis si cd-ul nu intra mai mult de 2-3mm. Ceva idei?

19 Sep 2014, 09:51

E ok. N-are nimic unitatea. Am pus-o de relativ putin timp si uitasem ca la modelul asta trebuie apasat initial pe "load". Nu radeti, se mai intampla :D.

10 Ian 2015, 11:12

mi-a aparut si mie problema la display,pe un sony montat pe kuga.displayul se aprinde cand vrea el.radio-cdul functioneaza perfect. nu se aprinde nici cand arata ora,fara a functiona cdul.vreo lipitura ?cand vrea el isi revine.
un an bun fordistilor.
Răspunde