Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
19 Mar 2011, 11:06
propunerea cu paltinisul si gratarul suna bine
facem...
abea ast!!!
Nu forta,foloseste un ciocan mai mare!
19 Mar 2011, 11:11
pana acum suntem
1.SB_08EXE
2.viitoru
3.Nameless994
4.cine mai vine?
19 Mar 2011, 12:06
Ma bag si eu, dar nu saptamana viitoare. O sa plec din oras in weekend, n-am mai trecut pe la ai mei de la inceputul anului, plus ca o sa imi aduca farurile.
19 Mar 2011, 12:29
1.SB_08EXE
2.viitoru
3.Nameless994
4.Marian0582
5....haideti sa ne mai strangem...care mai vine?
mergem cand ne premite timpul!!!
19 Mar 2011, 20:55
Salutari dragi prieteni...

Am vorbit sus la pensiune acum 5 minute..., se alege si spala fasolea, se opareste ciolanu, se transeaza carnea, se aranjeaza sala, la "obiectiv" listele sunt pregatite pentru a ni se face accesul... intr-un cuvant totul este pregatit pentru ziua cea mare de maine...
Sa nu uitati sa va luati actele de identitate cu voi!
Cu respect...
20 Mar 2011, 07:39
Nu iti fa griji Florin noi suntem pregatiti si gata de plecare

ne vedem maine in Brezoi
O zi buna si aveti grija cum conduceti>:D<
21 Mar 2011, 09:47
Cam liniste pe aici... inseamna ca a fost un mare fiasco...
Eu, multumesc din suflet tuturor celor care au luat parte la eveniment... si imi cer mii de scuze fata de cei carora nu le-a placut ceva...
O rugaminte mare catre toti cei care am participat ieri la eveniment si am vizitat obiectivul...Incercati sa pastrati pentru voi fotografiile fara se le puneti pe vreun site de socializare gen
facebook sau pe alte site-uri de sharing... este spre binele tuturor... De asemenea aveti grija si ce sharatzi din calculator...
Cu fotografiile de la pensiune si din rest puteti sa faceti ce doriti si sa le puneti oriunde doriti, nu conteaza...
O sa pun un un filmulet... cu rugamintea de a nu mai pune nimeni aici nici o fotografie de la
"obiectiv"... Am facut special montajul si am scos tot ce era
"compromitator", daca pot sa zic asa, din el, ca sa nu fim afectati nici noi si nici cei de acolo de la
hidro-...
Cu respect...
21 Mar 2011, 17:20
foarte frumos regizat si foarte frumos acolo cred ca a fost o intalnire super tineti-o tot asa
BRAVO.......
21 Mar 2011, 17:37
A fost foarte fain.
Pacat ca a trebuit sa plecam mai repede si nu am apucat sa vorbim mai mult. Abia ne-am cunoscut fiindca timpul a fost scurt.
De aceea o sa mai merg, daca ma primesc

, si cu alta ocazie.
Pana atunci insa nu trebuie sa uitam de gratarul de la Paltinis. Doar sa se indrepte vremea si se ne adunam cat mai multi.
21 Mar 2011, 18:06
Ideea cu Paltinisul nu suna rau...
Ne-ar surade si noua... dar sa se mai incalzeasca pe afara ca sufle un vant pe acolo pe sus... de ne zboara gratarele...
Pana atunci, si filmuletul al doilea de la pensiune...
Mai vrea cineva o iahnie de fasole cu ciolan...?!
21 Mar 2011, 18:44
sfatul meu ar fi ca pe data viitoare sa programam mai devreme intalnirea sa fie timp si de discuti si de Paltinis cred ca ar fi mai bine sa mai asteptam sa se mai incalzeasca putin asa ma gandesc eu pentru mine ca sa pot sa imi duc si fetita la aer curat asta asa ca o paranteza nu trebuie sa isi faca nimeni programul dupa mine ..........):
21 Mar 2011, 19:30
Evident ca o iesire in Paltinis inseamna sa mergem de dimineata / amiaza.
Putem sa ne gandim la o varianta ca pe la mijlocul lunii aprilie sa facem
Intalnirea Regionala ClubFord la Paltinis, ce zici Florine?
Daca nu se incalzeste destul in Paltinis ne oprim la Curmatura.
PS O sa tin minte multa vreme "dezmățul" de la pensiune. Si eu rar ajung sa ma lupt cu mancarea.
21 Mar 2011, 20:45
eu am o alta idee cum suna o iesire cu cortu la paltinis sau sa inchiriem o cabana sa stam o noapte ce-l putin? nu sunt foarte scumpe ...

si va asteptam pe toti sa fim cel putin cati am fost la valcea
P.S : Mii de felicitari Florin pentru organizarea intalnirii NOTA 10 cu Felicitari
21 Mar 2011, 23:34
nu ma mai ofticati ca nu am putut veni si eu mi-au ajuns filmuletele, facem o iesire la paltinis sau curmatura sau oriunde la gratar, si normal invitam si colegii din valcea
22 Mar 2011, 11:19

Multumiri pentru participare si in semn de respect am sa urc si aici montajul video facut numai din coloana.
22 Mar 2011, 16:23
da foarte frumoase filmele

uite ca descoperim si noi talente prin club

pana acum avem 2 regizori foarte buni

si in legatura cu Paltinisul mai bine mai asteptam sa se mai incalzeasca si eu am o impresie ca daca vin prieteni nosti dragi din VL si DJ nu o sa mai pelce dupa ce mancam un gratar delicios si un jucam fotbal
22 Mar 2011, 17:16
Eu o sa vin sigur, numai sa imi spuneti cand va hotarati sa ne intalnim... oricum este bine sa mai asteptam sa se incalzeasca pe afara... ma incanta si pe mine ideea unei iesiri cu, cortul la Paltinis, toti stransi la un ceaun in jurul focului si depanand povesti la o tuica fiarta sau un vin fiert langa foc.
22 Mar 2011, 20:43
si eu vreau cu cortu ca ne distram mai bine mai ales seara cand incepe focu de tabara si vorba ta Florine "toti stransi la un ceaun in jurul focului si depanand povesti la o tuica fiarta sau un vin fiert langa foc" . O sa fie superb,caldura sa vina si o sa fie o placere si mai mare ca suntei si voi cu noi dragi colegi din Valcea

cum ne-am hotarat primul lucru va anuntam
Cu respect
Paul
22 Mar 2011, 21:03
Daca vi matale cu whisky-ul ala, pe care te lauzi ca il ai, ma sacrific si il beau si rece... de, ce sa fac...

dar tuica eu o fierb, ca seara dupa miezul noptii, se lasa un frig la munte...
22 Mar 2011, 22:23
eu zic sa gustam putina rece si putina fiarta si vedem atunci la care ne decidem:D
23 Mar 2011, 00:32
Gata iluminatule, ca am poluat topicul colegilor de la Sibiu si nu or sa ne mai invite la ei!
23 Mar 2011, 20:57
Saptamana asta nu cred ca ajung. Voi fi plecat din oras, si nu stiu daca ajung pana la 5.
23 Mar 2011, 21:58
sper sa nu fiu singur
25 Mar 2011, 18:15
deci pana la urma ne vedem saptamana asta? sau o lasam pe saptamana viitoare?
25 Mar 2011, 20:50
Eu sunt plecatdin oras...
25 Mar 2011, 20:51
BRAVO Florine,ridic palaria in fata ta,a iesit super intalnirea voastra,sunt invidios ca nu am putut sa facem asa ceva si la Sibiu,abia astept sa vin si eu la intalnirile ford si sa va cunosc.
Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi
numa bine
25 Mar 2011, 23:47
AndyMCA:cred ca o lasam pe saptaman viitoare ca poate avem vreme buna si mergem pana la curmatura ca vreau curat si motoru:D si o sa fie mult fum:D ne anunti cand revi in sibiu
4focus:prin mai o sa incercam o iesala cu cortu impreuna cu dragi nostri colegi din valcea

poate reusesti sa ajungi un weekend
26 Mar 2011, 18:15
nici eu nu ajung saptamana asta...
faine filmuletele...tare ieseala
asteptam, una la sibiu!!!
Nu forta,foloseste un ciocan mai mare!!!