În ţară şi peste hotare
29 Oct 2009, 22:11
A mai fost cineva de curand spre Budapesta din Bucuresti pentru ca am auzit zvonuri de lucrari si "dezastre"
29 Oct 2009, 23:00
Eu am fost in Septembrie in Viena prin Budapesta. Am ales ruta Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Deva, Arad pe care se circula f bine (in sensul ca nu sunt lucrari la partea carosabila). Anul trecut am fost pe ruta Lugoj-Timisoara si mi-am blestemat zilele.
In Ungaria se lucreaza la Szeged (iar daca ai GPS o sa o ia razna

) exact pe drumul care face legatura cu autostrada M5. Pana la urma o sa gasesti varianta ocolitoare (eu am gasit-o noaptea si pe o ploaie torentiala cu f putin ajutor din partea GPS-ului care tot incerca sa ma duca pe varianta cu drumul in lucru).
Numai bine.
01 Noi 2009, 16:09
prin jud arad se circula normal...cateodata
in ungaria e mai paradit drumul dar se mere lejer.la szeged cateodata e durere.se aglomeraza pe la semafoare...durere.si se lucreaza insa ei chiar si misca la autostrada.ca la noi...
05 Noi 2009, 10:51
eu as fi vrut acum un revelion la budapesta, dar transport cu autocarul.
stie cineva o agentie serioasa si cu preturi de bun-simt?
plecare din bucuresti
21 Dec 2009, 13:28
plec pe 28 spre arad si pe urma ungaria/budapesta... care credeti ca ar fi cel mai bun drum? pitesti-sibiu-arad? stiti daca se mai lucreaza prin ungaria? de schimbat bani pot sa schimb si in arad sau mai bine cum intru in ungaria?
21 Dec 2009, 21:15
poti schimba linistit in arad.sau mai simplu e sa ai card cu tine si platesti acolo mai lejer.in vama nu recomand e si cursul mai prost si in plus e vesnic aglomeratie
21 Dec 2009, 21:21
In Ungaria e bine sa mergi cu forinti de acasa sau cu euro dar mare grija unde-i schimbati.De obicei la Metro au case de schimb cu un curs bun.In apropiere de granita te pacalesc mai rau ca romanii.Daca platesti cu euro iar te ard.
21 Dec 2009, 22:20
deci cel mai bine schimb in arad mai ales ca stau acolo vreo 2-3 zile inainte sa plec spre budapesta !
in legatura cu drumul? any advice?
25 Dec 2009, 21:39
pai de la szeged e autostrada asa ca..
la noi cred ca stie toata lumea cum se circula...
25 Dec 2009, 22:36
Cel mai bine e sa platesti cu cardul. Nu mai ai bataie de cap cu cursuri de schimb. Si e bine daca se poate sa ai 2 carduri, unul Master Card si unul VISA. Am intalnit locuri unde nu am putut plati cu Master Card, acceptau numai Visa.
25 Dec 2009, 22:38
eu am Maestro de la Brd si in austria am putut plati peste tot
15 Ian 2010, 22:57
super!!la fel si albumele..
17 Mai 2010, 21:21
muzica care se aude e cea pe care o asculti cand sofezi?
Daca da, felicitari.
Frumoasa alegere.
07 Iul 2010, 09:03
stie cineva cam cat mai costa motorina prin Austria?
ne-am programat un mini-concediu (mai bine zis un weekend mai lung) pt sfarsitul lunii in zona Hallstatt si sunt curios cam cat o sa ma coste un plin pe-acolo.
07 Iul 2010, 09:08
mai scump ca la noi acum nu cred ca este
07 Iul 2010, 09:18
ba cam da, tot timpul a fost mai scumpa decat la noi. de-aia eram curios.
07 Iul 2010, 10:30
Saptamana trecuta am bagat cu 1,33 euro/litru (nu mai stiu benzinaria, cred ca Shell...) si cu 1,289 euro/litru de la OMV
07 Iul 2010, 10:53
merci!
21 Mar 2011, 14:02
se poate evita intrarea in Budapesta venind pe autostrada dinspre Debretin?
ms,cu stima
21 Mar 2011, 14:34
pai depinde in ce parte vrei s-o apuci dupa Budapesta. dupa cum vezi aici:

cum vii dinspre Debrecen daca vrei sa o iei catre Austria o sa trebuiasca sa traversezi putin prin oras. nu e recomandat s-o iei pe la sud (pe centura) pentru ca ocolesti foarte mult (cam 45 km). daca in schimb vrei sa vii spre Romania (Cenad sau Nadlac) atunci e clar, iesi de pe M3 pe centura (M0) si apoi intri pe M5 si vii spre RO.
21 Mar 2011, 17:50
ms
cu stima
22 Mar 2011, 14:23
ANU TRECUT IN SEPTEMBRIE SE LUCRA IN DRACI LA M0
23 Mar 2011, 16:37
$1 scrie:$2e poate evita intrarea in Budapesta venind pe autostrada dinspre Debretin?
ms,cu stima
Sincer, eu n-am reusit!

M-a "indrumat" GPS-ul si la dus si la intors doar prin oras, aproximativ acelasi drum! Dinspre Debrecen spre Austria a fost setat pe RAPID iar dinspre Austria spre Debrecen a fost setat pe USOR!
23 Mar 2011, 16:53
se poate evita si la dus si la intors, dar sunt ceva mai multi km decat prin oras. ca timp cred ca e la fel. sunt indicatoare si daca esti atent nu e greu (am reusit fara gps

). ar fi m3-m31-m0-m5(daca nu au terminat de lucrat)-m0-m1
harta pt ungaria
http://intermap.aak.hu/Sitecontent/Map/ ... px?lang=en
26 Mar 2011, 18:09
E mult mai lung pe M0 si de-aia dupa calculele GPS-urilor rezulta ca-i mai scurt prin oras. E posibil, daca e week-end.
In timpul saptamanii insa mai bine si mai relaxant pe M0. De fapt mai relaxant e oricand.
29 Iul 2011, 10:24
A mai fost cineva de curand in/din Ungaria intrand/iesind pe la Timisoara? Pe 10 August trebuie sa ajung din Budapesta in Drobeta si vreau sa stiu ce drum ma asteapta...
29 Iul 2011, 10:29
eu, acu vreo luna.
nu e nicio problema, drumul de la Timisoara la Cenad e foarte bun, intins, se poate merge chiar tare. in vama 2-3 masini sau niciuna, deci nu stai deloc. vezi sa nu iesi de pe autostrada la Szeged, cand vii de la Budapesta, pentru ca au mai lungit-o, poti sa vii pe autostrada pana la Mako.
pacat ca nu se intampla dupa 10 Aug, ti-as fi oferit o noapte de cazare intermediara la noi:) Abia pe 10 ne intoarcem din concediu. Mai amana-ti si tu 2-3 zile deplasarea:)
29 Iul 2011, 11:45
Multumesc frumos, Cristi! Din pacate, asa e traseul, pe 10 August dimineata plecam din Budapesta si trebuie sa ajungem pana dupa-amiaza (desi tare mi-e ca ajungem seara) in Drobeta, stam o noapte acolo la parintii logodnicei si apoi ne indreptam spre Moeciu.
Mi-ar fi placut sa ne vedem, macar la o cafea, in Timisoara, mai ales avand in vedere ca nu am fost niciodata acolo.