Membru nou, mondeo facelift 2010 titanium powershift
In fine, ochii mi-au cazut pe noul Ford Mondeo facelift care m-a impresionat cand l-am vazut in showroom. Dupa ce am negociat pretul am batut palma si am asteptat masina care mi-a venit cu cateva zile inainte de revelion. Modelul pentru care am optat a fost 2.0 powershift titanium, fara trapa si piele pentru care ar fi trebuit sa astept mai mult timp si nu mai aveam rabdare.
Dupa ce am facut aproximativ 13 mii de km cu ea pot sa spun ca sunt foarte multumit la cum se comporta pe drum, nivelul de zgomot e unul normal, placut chiar pentru mine, scaunele cu suportul lateral sunt minunate,calitatea meterialelor este una peste asteptari de buna, parbrizul "brazdat" isi SUPERface treaba (poate sa fie gheata de cativa cm grosime, in 30 de secunde este desprinsa), clima baga repede caldura cand e setata pe maxim. Un singur mic inconvenient am gasit cutiei PowerShift: are un mic lag cand accelerez in S. Consumul este unul bun, 7% mers relativ sportiv, eu facand majoritatea kilometrilor in afara localitatii. Cred ca am acoperit cam toate subiectele importante.
Am atasat si o poza cu masinuta

- interes91ant
- Incepator
- Maşina: Ford Mondeo 2011,2.0 163 hp, titanium