de adicristea » 27 Mar 2011, 21:41
Acum sa fim foarte sinceri cu noi, hai sa gasim 11+3 jucatori care sa faca fata unui meci international puternic (Anglia, Franta, Germania, Brazilia etc). Pai, nu prea reusim. Oricum am incerca, nu gasesti in momentul asta 11 jucatori care sa joace constant la echipa de club si sa fie laudati etapa de etapa. In afara de Rat care e la un nivel inalt, Chivu, din cand in cand Mutu, mai nou Goian, ce mai avem? Tamas intr-un timp se descurca bine, a luat-o iar in jos. Pe dreapta sa zicem Sapunaru, dar uite cum nu avem grija de el si sta in diaree 2 zile. Deac nu joaca si se vede, Alexa e ok, dar nu e de nationala, poate ca schimbare. Muresan e bun, dar e tinut pe banca. Zicu a inceput sa joace, a fost singurul care a tinut de minge in meciul de ieri, dar iarasi, e inconstant. Practic nu avem linie de mijloc. In atac pe cine, pe Stancu? Sa fim seriosi.
Oricum, de aici si pana la a-l chema constant si a-l introduce titular pe nea Florescu e mult de tot. Imi doresc fff mult sa facem un egal cu Luxemburg (sa fiu sincer, cred ca nici nu e un rezultat de neluat in seama, Luxemburg a pus probleme Frantei, ce sa mai zic de victoria cu Slovacia). Atunci chiar ca nu ar avea cum sa mai ramana R. Lucescu.
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®