ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
cine a dat vreodata un test de inteligenta stie ca ala e apa de ploaie! (intrebari stupide..etc). S'apoi, testele de inteligenta se dau doar in limba materna, pentru un rezultat cat mai corect!
MaÅŸina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
VIN: WF0AXXGAGAGU01536
Re: Discutii in gashca !
22 Mar 2011, 01:35
Nu stiu daca a mai fost postat pe undeva,sau daca intereseaza pe cineva,dar baiatul asta e prea bun. Iata de ce sunt mandru ca sunt roman
Si mi-a placut cand a fost intrebat la final: - De ce romanii nu te-au vazut?,si Bogdan le-a raspuns: - Romanii m-au vazut,dar nu m-au considerat interesant! Stie cineva cum se numeste piesa de o interpreteaza?
@DON GYOVANY mai bine puneai clipul acolo unde ii e locul, la viewtopic.php?f=17&t=51399 tipul este foarte bun, iar raspunsul doamnei din juriului vine ca o palma adresata celor de la noi.
@bibanu : trebuie sa iau masuri cu Cornel, vad ca da din casa
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
25 Mar 2011, 19:29
La multi ani domnul sef,multa sanatate si realizari depline in activitatea pe care o desfasori. Ma duc sa scot gratarul. Sa nu ma uiti pe acolo ca au anutat meteorologii ca iar vine frigul.
MaÅŸina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387
26 Mar 2011, 18:26
$1 scrie:$2timati fordisti, dilema mare: diseara ne uitam la televizor (meci, film, etc) sau stingem lumina ca asa vor ecologistii lui peste prajit?
Eu voi face un compromis: ma voi uita la televizor cu lumina stinsa.
E ma duc la un club. Vad si meciul ca o sa-l proiecteze pe perete si fac si un bowling si sting si luminile acasa ca iau si fetele cu mine. Eu zic ca la club, astia nu sting luminile.......
MaÅŸina: Einstein Sedan Facelift 2014
VIN: IMEDIATCASATEAJUT
27 Mar 2011, 13:50
Corneluse e musai sa te insori,nu se mai poate. Pai adica tot tu sa stai si cu grija de a potrivi ceasul de doua ori pe an? Nu domne,asa nu se mai poate.