0. Asgard ---Bucuresti
1. Zvony jud. Arges
2. DanielArdelian2, Timisoara, Deva (mai putin...)
3. alecsutzu - suport zona, Iasi, Suceava, Radauti - nr de tel il puteti lua de pe
http://www.casa-galbena.com
4. zamolxes, Bucuresti (numa chestii de IT si consumat bere), tel pe PM
5. deejay_xb - tot ce tine de IT, hardware/software/retele, vanzare/cumparare componente PC, asistenta la achizitionarea de echipament IT! in Bucuresti Smile la fel si la mine daca imi dati pm va dau nr de tel!
6. Daddy , Oradea , cluburi , gagici , macare eftina si buna Very Happy
7. Mihai.-suport tehnic si moral, zona de acoperire de la Slatina pana la Herculane si tot ce se afla la sud de Craiova!
8. toxicristi - Brasov (ca tot romanu , ma bag la orice) + dra (si eu ca strampu ')
9. gokey -- timisoara
10. O'neill (Catalin) - Rm. Valcea si jud. Valcea. Depinde ce cautati, da' ajut cu placere un coleg forumist! Poate am si eu nevoie, nu? Tel pe pm!
11. mmmadina - Brasov (unde-s doi puterea creste)
12. alen- zona Bacau-PM pt.nr.tel.+probleme sentimentale
13. mariusrizea --Bucuresti , poate zomolxes este ocupat si nu poate raspunde la telefon ,ajut cu tot ce pot si stiu
14. GeorgeFord-Bucuresti, am destula bunavointa, sper sa compenseze eventuala lipsa de informatii utile.
15. Kugarth - Craiova si imprejurimi, din cand in cand si Pitesti.
16. Mihai L - Bucuresti (IT, bere, iGO, bunavointa Mr. Green )
17. Ddexter - Baia Mare si imprejurimi (si in judet daca e neaparata nevoie). Suport de care vreti voi inclusiv IT dar si religios
18. pino2rock - Bucuresti, sport, bere, rock&roll, anytime
19.dtipuit - In nordul italiei daca aveti treaba dati un PM..va ajut cu placere.
20. Thomas - suport Oradea
21. Verga_cip - suport Bacau
22. aannyy - plaja, mare, soare, Constanta in genere
23. The_Kid - suport Arad si imprejurimi, tel. in PM[/quote]