Care e mai buna? Comparatii intre diverse modele/marci de autoturisme.
03 Apr 2011, 14:43
Sunt pe punctul de a imi cumpara o masina noua si Seat Ibiza,Ford Fiesta ar fi printre preferatele mele.Nu dispun de o suma prea mare de bani asa k am sa aleg o varianta pe benzina:pt Seat 1.2,70 CP,fabricatie 2011,iar Fiesta1.2,82
CP fabricatie 2010 asta pt k am primit o aferta de la un anumit dealer Ford si dispun de o reducere.V'as rog sa ma ajutati in a ma hotara ce alegere sa fac,cu argumente pro si contra,iar dak sunt persoane care au un ford fiesta modelul nou,la fel as dori mai multe informati despre masina.
03 Apr 2011, 15:26
Daca cauti pe forum o sa gasesti destule informatii despre fiesta noua. Iar ca parere personala, eu as alege fiesta pentru ca arata mult mai bine.
03 Apr 2011, 17:59
Subforum Fiesta Mk7:
viewforum.php?f=63
03 Apr 2011, 18:31
Si eu as alege Fiesta ptr ca arata mai bine... Avantajul Ibizei este ca va avea valoare de revanzare mai mare, in rest go for Fiesta !
07 Apr 2011, 10:13
De ce sa nu alegi masini de 2-3 ani cu o clasa mai superioara?
07 Apr 2011, 21:25
Mai inalta
E bine ca ai spiritul de observatie dezvoltat.
10 Apr 2011, 11:35
salut,
din experienta pot sa iti spun ca am condus fiesta modelul anterior si fiesta modelul nou, destul de mult ( peste 30.000 km) si benzina si diesel.
iti pot spune ca ambele modele mi-au dat impresia ca sunt "tancuri" ( le-am condus in toate conditiile)---nici cea mai mica problema.
Diesel-ul consum extrem de putin, in schimb cea pe benzina consuma cat un focus ( 8-9 in oras, si 7 in afara).
Despre ibiza pot spune ca e o copie de polo, in rest chiar nu mi-a atras atentia vreodata.
Sfat: daca gasesti o fiesta modelul anterior diesel cu putini km ( pana in 50.000) si un pret de 5500-6000 euro, poti sa o iei cu ochii inchisi. Economisesti bani la achizitie, ai consum mic si 5 ani nu ai treaba cu ea.
23 Iun 2011, 21:10
Despre noile modele de Fiesta si Ibiza nu stiu prea multe ca nu le-am condus ....
Dar pot spune de cele vechi ca le-am condus pe amandoua:
-Fiesta -o masina destul de fiabila ,bine inchegata,economa,directie si cutie precise si exacte...
-Ibiza-o masina cu inclinatii sportive ,ceva mai mica,calitatea asamblarii/materialelor destul de buna,la condus ceva mai usor(cutia si directia destul de moi).etc
Dar daca ar fi sa aleg as alege Skoda Fabia 1.4 tdi 70 cp: mult mai bine construita si inchegata,materiale mai bune,foarte economa,mult mai sprintena decat Fiesta,mai spatioasa,robusta, e mult peste cele doua...
Am condus una aproape 75k km si nu am avut nici o problema.Ca si dezavantaj: destul de zgomotos motorul.e in 3 pistoane .
Bafta la alegere!!!
28 Iun 2011, 21:58
Esti sigur ca Fabia 1.4 TDI este in 3 pistoane? De 1.2 benzina aspirat, stiam ca e in 3 pistoane dar de 1.4 TDI nu stiam.
29 Iun 2011, 07:47
1.4 TDI sigur e in 3 pistoane !
29 Iun 2011, 09:06
Da ,1.4 tdi e in 3 pistoane si e in doua variante de 70 si 80 cp.