@maxshop:
$1 scrie:$2enegociere oferind 400 LEI pe tot setul ALTFEL "le voi trimite inapoi
$1 scrie:$2stfel de jante la 400 Lei Nu se poate
Ti-am oferit 400 RON + 200 RON("garantia") = 600 RON pentru tot setul. Te rog nu mai minti si nu mai dezinforma lumea. Eram deschis la negocieri pentru jante pentru ca acele cauciucuri nu ma mai interesau si stii foarte bine de ce. Dar oricum situatia in care erai in acel moment te avantaja, de ce sa mai negociezi. Te-a durut fix in .... cot. Asta s-a si vazut, nu ai mai dat nici un semn de viata. Eu aveam tot interesul sa negociez un pret bun pentru acele jante, dat fiind ca ti-am dat 200 RON.
$1 scrie:$2acat ca aici nu scrie cum "clientul fidel"
Daca e pana acolo, pot scrie si mesajele care ti le-am trimis si tot ce am povestit cu tine. Nu am nimic de ascuns. Sunt si eu curios, ca si oamenii de pe acest forum sa vad pozele care o sa le postezi aici. Nu sunt foarte nerabdator pentru ca stiu cum o sa arate.

$1 scrie:$2dar si "puse pe caruta" vorba ta ramaneai cu jantele ;
Noi ne-am inteles pentru jante si
cauciucuri care "mai merg linistit o vara" si care au "uzura 70%". Fii sigur ca as fi luat jantele daca erau brici, cum ziceai tu. Si aici nu ma refer la mici zgarieturi, ma refer la loviturile serioase la buza. Din ce spui tu e foarte clar ca ai vrut sa-ti vinzi doar jantele la un pret mai mare pentru ca au si cauciucuri pe ele, fiind foarte constient de faptul ca acele cauciucuri sunt varza. Dar ai profitat de situatie si ai incercat: "Daca imi iese e bine, daca nu imi iese iar e bine. Poate am mai mult noroc data viitoare."
$1 scrie:$2esi un individ ar fi tras de anvelopele alea pana la rupere...
Mi-ar fi rusine sa scriu asa ceva. Imi dai dovada inca o data ce fel de om esti. De acele anvelope s-a tras pana la rupere, numai un inconstient le-ar mai fi pus pe masina. Stii si tu asta foarte bine. Chiar te rog sa le pui la tine pe Focus si sa circuli toata vara cu ele.
@toxicristi: Un cauciuc era P600 (cred ca e Pirelli), e la fel ca si rezerva originala de la Focus, daca nu ma insel. Daca ar face poze la acel cauciuc macar, ar fi super. Dar sa fie cel care l-am primit eu, nu rezerva de la Focus-ul lui de vanzare.
Numai bine, sanatate.