ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
off: va rog sa-mi ziceti, care stiti, care e melodia de la clipul Crazy Funny Pics. Va rooooggg.
2 brothers...
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 31 Mar 2011, 22:41, modificat 1 dată în total.
Motiv:adaugat format embedded [youtube] ...... of.... ce vremuri, ce muzica ......
Te rog sa nu te superi da mie, ca si tata, nu mi se pare absolut de loc Fun clipul. Imi vine sa mor cand ma gandesc ca asa ceva i s-ar putea intampla fiului meu si sa ramana cu sechele dupa.
MaÅŸina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387
Re: De ce sa nu mai radem putin ?
04 Apr 2011, 22:05
Ca sa fiu si eu putin off topic sa stiti ca nevasta-mea a zis ca faza asta a fost la stiri. Ca sa aveti mai multe amanunte, sa stiti ca baiatul mai mare are 16 ani si cu un an in urma a incercat sa se sinucida din cauza ca era victima mistourilor facute de ceilalti copii. Nici macar parintii nu stiau motivul pt care a incercat sa se sinucida. Si asta a fost pana acuma cand nu a mai suportat si a rabufnit iar filmuletul a fost pus pe youtube. Culmea este ca tot el si-a cerut scuze pentru ca nu ar fi trebuit sa se piarda asa cu firea.
MaÅŸina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387
Re: De ce sa nu mai radem putin ?
04 Apr 2011, 22:35
Mai omule!!! Tu nu intelegi ca baiatul ala a incercat sa se sinucida din cauza la toti copchilasii aia care se dadeau la el!!!!.... si el nu riposta. De fapt, nu stiu ce ma tot consum eu aici..... fiecare sa gandeasca cum vrea.