Masini, moto, chei sau alte obiecte pierdute, furate sau gasite
Răspunde

Furat Malaguti F12 Gri Cu Roti Negre Azi Noapte

09 Aug 2009, 12:31

Scuterul avea nr PH076 si mai scria pe placuta de inmatriculare FILIPESTII DE PADURE gri cu roti negre toba stoc cauciucuri Continental Sport Attack pt model
S-a furat din Militari Cetatea de Balta la case din BUCURESTI SECTOR 6
Orice info e bine venita prin sms sau tel la 0722288987
Multumesc
Cu Stima
Fişiere ataşate
_home_vhosts_scuterclub_ro_httpdocs_forum_uploads_1206374538_med_gallery_180_67_254501.jpg
_home_vhosts_scuterclub_ro_httpdocs_forum_uploads_1206374538_med_gallery_180_67_211075.jpg
_home_vhosts_scuterclub_ro_httpdocs_forum_uploads_1206374538_med_gallery_180_67_162898.jpg

Re: Furat Malaguti F12 Gri Cu Roti Negre Azi Noapte

11 Aug 2009, 22:32

cred ca este deja piese sau in bulgaria....imi pare sincer rau sa aud ca s-a intimplat asta. naspa. oricum ma uit p estrada si daca vad ceva te anunt.

11 Aug 2009, 23:26

Multumesc maine sunt in drum sa-mi iau altul ce sa fac dar poate ii prinde cineva cine stie
Cu Stima

11 Aug 2009, 23:33

Ce ghinion, ăsta e al doilea parcă nu ?

11 Aug 2009, 23:35

o sa il gasesti tot in Bucuresti, cu alta vopsea si cam atat schimbat...mai ales ca nu o sa ii schimbe nimic gen numere sau alte alea

11 Aug 2009, 23:50

Nop e primul maine va fi al doilea cu Casco
Cel furat era din 1997 si nu face nimeni casco la el
Multam si stam cu ochii in 4 sa in 5 :D
Cu Stima

13 Aug 2009, 12:01

Cred ca a fost "razie" in zona aia. Luni dimineata am vazut chiar pe dezrobirii un lant/lacat de motocicleta ramas agatat de un gard metalic, taiat foarte frumos, unde cu o zi inainte statea un scuter ! La vre-o 40 de metri era si un opel alb bine inteles fara oglinzi !

14 Aug 2009, 09:23

S-au intors romanii din spania si italia...

18 Aug 2009, 09:07

o sa casc si eu ochii dupa el... mai ales ca detin temporar un model asemanator si il bunghesc mai usor

18 Aug 2009, 09:44

Eu mi-am luat un NRG din 2007 si tot casc ochii dupa el :((
CU Stima

23 Aug 2009, 12:03

vazut malaguti ca al tau pe sos giurgiului cum treci de intersectia cu ferentari venind din oras inainte de dedeman pe dreapta... Parea proaspat vopsit alb cu albastru - cu anunt de vanzare pe el in fata unei case.

24 Aug 2009, 07:20

$1 scrie:$2azut malaguti ca al tau pe sos giurgiului cum treci de intersectia cu ferentari venind din oras inainte de dedeman pe dreapta... Parea proaspat vopsit alb cu albastru - cu anunt de vanzare pe el in fata unei case.

Fii mai inspirat data viitoare si trage-l in poza :D Poate isi recunoaste omul ceva pus pe el...

24 Aug 2009, 10:52

da... la 60km la ora, cu sir de masini in spate numai de scos telefonul din buznar, activat camera si tras in poza nu stateam :)

24 Aug 2009, 12:36

AM sa ma duc sa verific zona just in case :D
Cu Stima

17 Oct 2009, 13:54

Nu e asta, nu?
Fişiere ataşate
IMAGE_046 (Large).jpg

17 Oct 2009, 14:01

Nop sorry
Cred ca putem inchide topicul fiindca nu o sa-l mai gasesc asta sigur :D
Cu Stima

28 Feb 2010, 12:04

$1 scrie:$2op sorry
Cu Stima

Exista niste trackere GPS de dimensiune mica, ce te pot ajuta la recuperarea scuterului furat...
Eu am pt masina si f ok. Te avertizeaza pe telefon daca vehicolul pe care e montat, paraseste o arie sau daca depaseste o viteza prestabilita, si transmite coordonatele. Ulterior e destul de usor de localizat in teren.
Partea buna e ca nu trebuie sa pleste abonament. Doar bagi o cartela prepay cu credit si atat.
Daca vrei detalii, PM

24 Feb 2011, 12:29

$1 scrie:$2
Cu Stima

Exista niste trackere GPS de dimensiune mica, ce te pot ajuta la recuperarea scuterului furat...
Eu am pt masina si f ok. Te avertizeaza pe telefon daca vehicolul pe care e montat, paraseste o arie sau daca depaseste o viteza prestabilita, si transmite coordonatele. Ulterior e destul de usor de localizat in teren.
Partea buna e ca nu trebuie sa pleste abonament. Doar bagi o cartela prepay cu credit si atat.
Daca vrei detalii, PM

Salut! M-ar interesa si pe mine un astfel de tracker... Multumesc!

07 Apr 2011, 11:11

$1 scrie:$2
Cu Stima

Daca vrei detalii, PM

Salut,m-ar interesa si pe mine un astfel de tracker daca imi poti da un link sau ceva de unde se poate achizitiona,mersi !
Răspunde