Ionutz ar fi de intrebat despre vopsire.
Despre arcuri: am avut pe fostul Focus (1.6 TDCI) si am acum pe actualul Focus asa ca pot spune urmatoarele:
1) arcurile / amortizoarele
nu se vor "duce" (strica, uza) mai repede;
2) confortul pasagerilor din spate va scadea foarte mult; confortul tau si al pasagerului din fata va scadea, dar nu la fel de mult ca cel al celor din spate;
3) stabilitatea masinii se va imbunatati; spatele va pleca mai greu atunci cand nu folosesti frana de mana;
4) va trebui sa fii mult mai atent la fiecare sant / bordura in ceea ce priveste bara fata (cei 3cm diferenta se simt); daca parchezi urcand masina pe bordura, va trebui sa o faci mai des urcand cu spatele;
5) demarajul masinii se va imbunatati deoarece va diasparea acel balans fata - spate care apare in momentul schimbarii; nu va disparea complet, dar se va diminua foarte mult; nu stiu cat de mult te intereseaza asta, banuiesc ca nu faci foarte multe liniute (nici eu, dar incerc sa iti spun cat mai multe despre ce se va schimba);
6) aspectul masinii se va imbunatati, dar aici tine de gustul fiecaruia, asadar sunt subiectiv;
O varianta de mijloc ar fi sa cauti si sa gasesti arcuri de Focus ST (
BogdanF stiu ca are un set de vanzare). In acest caz, inaltimea masinii va scadea cam cu ~1.5cm. Arcurile de Focus ST sunt la "jumatate" intre arcurile stock si cele Eibach. Mai multe detalii iti poate da
Addrian deoarece el a luat fostele mele arcuri de ST.
Mai imi vine nimic in minte acum, dar daca ai intrebari, nu ezita sa le adresezi.
Bafta!