fain ford
si al meu e GL dar e si ghia
la mine sunt toate 4 butoanele primul(langa volan)-parbiz+oglinzi,2-luneta,3-ceata spate,4-ceata fata
Totul despre membri
My Sierra
Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
Moderator: Cornel001
de BV75NOR » 13 Ian 2006, 13:39
don't mention it
)
vezi ca Elikratos are cartea masinii in care sunt descrise toate butoanele si functiile...
El si-a pus A/C pe Sierra, insa nu a gasit butonul ala cu comanda si l-a pus e un alt buton unde e de obicei degivrarea parbriz

vezi ca Elikratos are cartea masinii in care sunt descrise toate butoanele si functiile...
El si-a pus A/C pe Sierra, insa nu a gasit butonul ala cu comanda si l-a pus e un alt buton unde e de obicei degivrarea parbriz
Drive Like a Devil, Feel Like a God !
2004 Ford Fiesta Ghia 1.4 16v
- BV75NOR
- Petrol Head
de mihalcea » 13 Ian 2006, 13:42
asa ma gandeam si eu, ca a inghesuit butonul de A/C deasupra aeratorului stanga.
de elian nu mai stiu nimic, nu a mai intrat de mult.
PS: cartea e in engleza? ca la germana stau prost de tot...
de elian nu mai stiu nimic, nu a mai intrat de mult.
PS: cartea e in engleza? ca la germana stau prost de tot...
2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP / Sea Grey
de BV75NOR » 13 Ian 2006, 14:01
da, din pacate nu a reusit sa gaseasca buton Laur si a trebui sa faca solutia asta de compromis....
e prins cu niste ...imobiliare ca sa zic asa si e...in moloz pana la glezne
)
cartea e in germana, nici eu nu stiu limba, dar am dibuit-o usurel...Cu rabdare si un dictionar general si ceva cunostinte de tehnica ca sa intuiesti ce vrea sa zica o scoti la capat...
eventual iti dau pe PM mobilul lui
e prins cu niste ...imobiliare ca sa zic asa si e...in moloz pana la glezne

cartea e in germana, nici eu nu stiu limba, dar am dibuit-o usurel...Cu rabdare si un dictionar general si ceva cunostinte de tehnica ca sa intuiesti ce vrea sa zica o scoti la capat...
eventual iti dau pe PM mobilul lui
Drive Like a Devil, Feel Like a God !
- BV75NOR
- Petrol Head