Ford România în contact cu ClubFord
Răspunde

Re: Noutati de la Ford Romania

29 Mar 2011, 18:12

@ VIPER Colegu', reclama incompleta e pleonasm... ;)

29 Mar 2011, 22:06

$1 scrie:$2enea Alen, nu sunt copac, incercam sa atrag atentia ca e o reclama cu chestiuni ascunse, care nu sunt specificate ;) Deci, ca sa fiu elegant, e o reclama incompleta ;)

stiu
dar cum nu avem emoticonuri care sa exprime exact starea sau tonul vocii, n-ai sesizat exact nuanta :)

29 Mar 2011, 22:26

Ei nu, doar te cunosc de atata vreme ;) Dar in urma discutiei noastre, am aflat detalii suplimentare ;)

02 Apr 2011, 15:48

Am vazut ieri in parcarea reprezentantei Ford din Constanta mai multe Focusuri sper ca nu se va lansa in aceeasi perioada ca in Germania :)

03 Apr 2011, 11:00

Luni va fi un fel de lansare la hotel Vega in Mamaia, daca nu ma insel. Prea multe detalii nu stiu, e ceva insa cu presa si nu doar pe plan local

04 Apr 2011, 21:52

A fost pana la urma lansare pentru presa (era si ProMotor'ul p'acolo)
Au fost vreo 20 Focusuri. Eu am prins un 1.6 EcoBoost. Pe scurt, incantat de masina. Insa nu si de pret - vreo 23k ptr Titanium :)

Imagine

05 Apr 2011, 00:48

scump domne' scump :-O . la banii astia luam mondeo titanium.
in doi ani se vor duce preturile jos

05 Apr 2011, 06:32

varianta in 3 usi cand apare :) ?

05 Apr 2011, 10:32

$1 scrie:$2cump domne' scump :-O . la banii astia luam mondeo titanium.
in doi ani se vor duce preturile jos

Nu stiu ezac ce preturi or fi de fapt la Mondeo, insa dupa lista de preturi de pe ford.ro, Mondeo la 23k abia iei cu un 1.6 Trend.
Poate ca nici Focusul asta nu o fi chiar 23, insa sigur trece de 20k

Ieri la lansare erau vreo 20 de hatchback'uri si un sedan

05 Apr 2011, 18:15

Dupa cum ziceam ... 1.6 EcoBoost 150CP Titanium este 20.250 euro

09 Apr 2011, 19:36

Daca se doreste promovarea produselor FORD, eu sunt de parere ca nu ar trebui ratata ocazia ZCF care am inteles ca se vor tine la Valcea.
Nu ne-am supara daca ati trimite cate una - doua masini din cand in cand la intalnirile lunare si bine-promovate chiar aici pe site, intalniri organizate foarte serios aici la Valcea - viewtopic.php?f=31&t=42878&st=0&sk=t&sd=a&start=820

O zi buna.

10 Apr 2011, 22:12

Ma uit la CM de curling din Canada, reclame peste reclame la Focus 3. Ma uit pe site-urile Ford din Germania sau alte tari, la fel. La noi? De ce suntem totdeauna la coada cu noutatile? Apoi, de ce a disparut configuratorul de pe site? Chiar nu inteleg de ce ramanem in continuare ultimii... Peste tot se face tam-tam cu noul Focus, la noi reclame cu cel dinainte...

10 Apr 2011, 22:49

poate se considera ca suntem o piata neatractiva si nu mai cheltuie si cu reclamele!

11 Apr 2011, 06:44

1q-le, de ce sa faci reclama intr-o tara inca in criza?
s'apoi, nu trebuie golite parcurile de FF2 facelift? :)

11 Apr 2011, 07:45

Nu zice nimeni sa nu vinzi modelul vechi. Dar te faci de ras ca nu ai si modelul nou la vanzare cum au toate tarile respectabile...

P.S. vad ca nici BG nu au noul Focus pe site. Corect, lumea a 3-a nu are bani de asa ceva ;) La unguri este. Da' ei sunt pe alta lume oricum fata de noi...

P.S.2: chestia cu criza nu tine, sunt destui bani in piata. Criza e la TV.

11 Apr 2011, 11:43

Nu mai e criza. A spus-o Poc de 1 Aprilie ca oficial am iesit din recesiune.

11 Apr 2011, 14:19

Cred ca era o gluma si inca una buna.....unii dintre noi au luat-o in serios... :-S

11 Apr 2011, 19:27

Ca sa revenim la oile noastre, in continuare reclama la Focus de la TV (FF2 facelift) apare cu "Noul Ford Focus" ceea ce este nu numai incorect, dar si inselator. Multumim.

11 Apr 2011, 19:44

Nu stiu ce sa zic, asta de acum e Cu-totul-noul Ford Focus (pe bune).

11 Apr 2011, 20:36

Exista in reclame niste linii directoare in toata lumea. Dar a folosi "Noul Ford Focus" la o reclama la FF2 cand peste tot in lumea mare "Noul Ford Focus" e FF3 (deja lansat si prezentat si testat si configurabil si vandabil si cum vreti voi) e... (inlocuiti voi ... cu ce vreti).

12 Apr 2011, 08:20

Lipsa de perspectiva.

14 Apr 2011, 16:27

Pe de cealalta parte, nu prea poti sa promovezi un produs inainte sa il lansezi oficial... Am inteles ca o sa se bage cu de toate dupa lansarea oficiala.

14 Apr 2011, 18:57

Puteau scoate din reclama "Noul" si totul era ok ;)

14 Apr 2011, 19:10

referitor la criza:la noi,dupa cate masini de lux s-au vandut in anii astia (de criza),ma gandesc ca e mai mica decat in germania.asa ca noul focus 3 trebuia lansat mai intai in romanica!

Lansare noul Ford Focus in Romania

18 Apr 2011, 14:24

Bine v-am regasit! Saptamana trecuta anuntam surprize. Astazi lansam noul Ford Focus in Romania! Va asteptam pe http://www.tehnologieauto.ro pentru a descoperi tehnologiile inteligente ale noii generatii!
Ford Focus. Mai mult decat o masina. START!

Concurs

19 Apr 2011, 12:24

Vă așteptăm la un Test Drive cu noul Ford Focus în perioada 15 aprilie- 30 iunie 2011 și puteți câștiga un iPad WI-FI 16GB! Pașii sunt simpli: intrați pe http://www.tehnologieauto.ro, iar aici vă invităm să completați formularul! Unul din dealerii autorizați Ford vă va contacta în scurt timp pentru programare!

http://www.tehnologieauto.ro/concurs

Imagine

Hai la Caravana Ford Focus!

20 Apr 2011, 11:54

Noul Ford Focus îți dă întâlnire! Te așteptăm în perioada 21-22 aprilie 2011 la Caravana Focus, unde poți face cunoștință cu cele mai noi tehnologii auto în clasa C! Știai că noul Ford Focus parchează singur? Că îți poate recunoaște semnele de circulație? Sau că motorul EcoBoost ajută la reducerea emisiilor de CO2 cu până la 18% și a carburantului cu până la 15%? Avem multe noutăți pentru tine. Nu trebuie decât să le descoperi! Joi și vineri te așteptăm în Eliana Mall din Brașov și în Băneasa Shopping City din București, unde vei face cunoștință cu cea mai inteligentă mașină din clasa C!

http://www.tehnologieauto.ro

20 Apr 2011, 14:42

Abia astept un drive test sa vad cum reactioneaza sistemele astea smart cand noi nu prea avem trasate benzile si cand din 100 in 100 de metri gasesti cate un indicator diferit sau chiar 3-4 indicatoare pe acelasi stalp.... :-??

20 Apr 2011, 14:52

Da, vezi sa nu iti opreasca faza lunga cand ajungi din spate pe vreunu cu Dacie veche cu lumanari in loc de stopuri. Sau la cei care au noaptea doar pozitiile aprinse.

Si trebuie ceva raze X la detectorul de indicatoare, sa le vada si alea de dupa crengi.

20 Apr 2011, 15:10

Recunosc ca nu prea inteleg atitudinea de mai sus, ce ar trebui sa se intample, sa se faca masini speciale pentru drumurile si conditiile din RO? Nu cred ca suntem o piata indeajuns de dezvoltata incat sa ne permitem sa impunem optiuni speciale pentru masinile fabricate (cum e cazul UK sau al fostelor colonii britanice, cu volanul pe partea dreapta).
Răspunde