Vanzare

suport parbriz pentru camera video/foto

Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.

Moderatori: KomandantuR, adicristea

suport parbriz pentru camera video/foto

Mesajde martini » 10 Apr 2011, 18:09

Vand un suport de parbriz pentru camere video/foto.

Are ventuza pentru a se prinde de geam, plastic, tabla ... eu l-am luat pentru parbriz.

Este nou, folosit 30minute pentru un test, pe interiorul parbrizului nu afara.

Cand mi-a sosit comanda pe una din rotitele de reglaj era o fisura in plastic asa ca i-am aplicat "picatura" sa fiu sigur ca nu vor fi probleme. Si nu au fost.

Eu am camera video pentru a filma traficul sau lucruri interesante din masina (o cursa mica, o frana de mana, etc.), insa camera se poate monta inclusiv pe exteriorul masinii pe geamurile laterale sau pe tabla.

L-am luat de pe ebay, pretul final la mine cu transport a fost 70 lei, eu il vand cu 50 lei. Pret fix.

Predare personala in Constanta, pentru cei din afara localitatii trimit cu ce vreti voi daca suportati transportul.

Imagine
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Re: suport parbriz pentru camera video/foto

Mesajde martini » 13 Apr 2011, 20:20

vandut
>>> Fordurile mele

Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
martini

Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL

Înapoi la Vanzare